Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου καταγγέλλει τον Νότη Μηταράκη για «βόλεμα» φίλων!

Must Read

Για «βόλεμα φίλων» καταγγέλλεται ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, με αφορμή τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων για υπαγωγή στο μητρώο δικηγόρων για παροχή νομικής συνδρομής σε αιτούντες άσυλο.

Συγκεκριμένα ο κ. Μηταράκης κατηγορείται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Χίου ότι με τον τρόπο με τον οποίο έγινε η όλη διαδικασία επελέγησαν αυτοί οι οποίοι είχαν «εγκαίρως ενημερωθεί και προετοιμασθεί» για τη διαδικασία των αιτήσεων και άρα είχαν προλάβει να πάρουν τις απαιτούμενες βεβαιώσεις πριν από την δημοσίευση της προκήρυξης. Με τον τρόπο αυτό πέντε δικηγόροι της Χίου «έτοιμοι από καιρό» όπως καταγγέλλεται κατάφεραν να πάρουν τις θέσεις.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου «επιλέγοντας ημερομηνία ανάρτησης στη «Διαύγεια» ημέρα Παρασκευή 25/9/2020 και ώρα μεταμεσημβρινή 14:21, με το σύνολο των συναδέλφων να έχει αποχωρήσει από τα δικηγορικά γραφεία αλλά και της γραμματείας μας, επίσης να έχει αποχωρήσει λόγω ωραρίου και με κατάληξη υποβολής την 5/10/2020, που – ωστόσο – είχε ήδη “κλείσει” από τις 25/9/2020 από τους ενδεχόμενα προϊδεασμένους συναδέλφους που εφοδιάσθηκαν με τις απαιτούμενες βεβαιώσεις προ της δημοσίευσης της προκήρυξης και απέστειλαν έγκαιρα αυτές» συμπληρώθηκε η «πεντάδα» απασχόλησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This