Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Φίλια πυρά Μπογδάνου κατά της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μια δήλωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη Βουλή, στη συζήτηση για τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης, προκάλεσε διάφορα σχόλια και σίγουρα αγωνία για την αντίδραση του Μαξίμου.

Μιλώντας για το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο για τη μετανάστευση και το άσυλο στη Βουλή, είπε: «Εάν το νέο σύμφωνο για τη μετανάστευση και το άσυλο δεν αποκτήσει χαρακτηριστικά επιβεβλημένης αλληλεγγύης τότε φοβούμαι, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση που ήδη έχασε Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω μεταναστευτικού για αυτά τα μικρά δεκαδικά τα οποία έκαναν τη διαφορά θα εξακολουθήσει, να βρίσκεται σε πορεία αποσύνθεσης και όπως δεν ζηλεύω εσάς έτσι δεν ζηλεύω και όλους εμάς».

Και συνέχισε με την…. επίμαχη δήλωση: «Αυτή η αποσύνθεση θα δει την Ελλάδα να υπόκειται βαριές συνέπειες στη δική μας βάρδια και δεν εννοώ μόνο την κυβερνητική βάρδια, εννοώ την κοινοβουλευτική βάρδια της παρούσας κοινοβουλευτικής θητείας».

Τι εννοούσε άραγε ο κ.Μπογδάνος; Μήπως θεωρεί σίγουρη την αποσύνθεση και της ελληνικής κυβέρνησης;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ