Γεωργιάδης: «Όσοι κάνουν καταλήψεις είναι κακομαθημένοι – Δεν αποκλείεται να κλείνει στις 22:00 η εστίαση» (video)

Must Read

Για το φλέγον θέμα των καταλήψεων στα σχολεία μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χρησιμοποίησε ιδιαίτερα επιθετικό τόνο, που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις, χαρακτηρίζοντας «κακομαθημένους» όσους κάνουν καταλήψεις, που οφείλονται «στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς»!

«Οι καταλήψεις δεν εκφράζουν τους μαθητές στο σύνολό τους, αλλά κάποιες μικρές, θλιβερές και θορυβώδεις μειοψηφίες», σχολίασε ο κ.Γεωργιάδης και εκτίμησε ότι με τα μέτρα που ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, οι καταλήψεις πολύ σύντομα θα τελειώσουν.

Δήλωσε υπέρ του να μην λαμβάνουν μέρος στην τηλεκπαίδευση όσοι μαθητές μετέχουν στις καταλήψεις: «Οι μαθητές αυτοί αποκλείονται από μόνοι τους από την τηλεκπαίδευση. Γίνεται να παρακολουθείς τα μαθήματά σου και ταυτόχρονα να κάνεις κατάληψη; Όποιος κάνει κατάληψη θα παίρνει απουσία, και όποιος θέλει ας μείνει στην ίδια τάξη. Ο διάλογος πρέπει γίνεται με σχολεία ανοιχτά».

Και κατέληξε για το θέμα χαρακτηρίζοντας «κακομαθημένους» τους καταληψίες μαθητές και στηρίζοντας τη Νίκη Κεραμέως: «Δεν υπάρχουν κενά σε καθηγητές και βιβλία, όσοι κάνουν καταλήψεις είναι κακομαθημένοι. Οι καταλήψεις βλάπτουν τη νεολαία. Πρόκειται για μια δυστροπία της κοινωνίας μας που οφείλεται στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Συγχαίρω την κ. Κεραμέως και την στηρίζω για τις αποφάσεις που πήρε».

Όσον αφορά την εστίαση και την πιθανότητα που συζητιέται τα καταστήματα να κλείνουν από τις 10 το βράδυ και όχι στις 12 τα μεσάνυχτα, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «αυτή τη στιγμή δεν είναι επί θύραις το εν λόγω μέτρο, χωρίς να μπορώ να το αποκλείσω, αναλόγως της πανδημίας». Αναφέρθηκε δε στο παράδειγμα της Ολλανδίας όπου στις 10 κλείνουν μπαρ και εστιατόρια.

«Όσο δεν μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία, θα λαμβάνουμε αυστηρότερα μέτρα ώστε να αποφύγουμε το γενικό lockdown, που θα είναι καταστροφικό για την οικονομία. Αρα κάθε άλλο μέτρο είναι στο τραπέζι. Στόχος των όποιων νέων μέτρων είναι να μειωθεί η κοινωνική κινητικότητα για να μειωθεί και η μετάδοση του ιού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This