Πίσω από κάθε πολιτικό κρύβεται ένα πανέμορφο τετράποδο! (pics)

Must Read

Μόνο αυτά γνωρίζουν πραγματικά ποιοι είναι και τι κρύβουν στην ψυχή τους. Μιλάμε για τα τετράποδα που έχουν μπει στην καθημερινότητα των πολιτικών και την Κυρικακή, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, είχαν την τιμητική τους:

Η Μαλού της Φώφης Γεννηματά, η Κάρμεν του Αλέξη Τσίπρα, ο Μαυρούλης του Βασίλη Κικίλια, τα αδεσποτάκια Άλφι και Zoe, που φιλοξενεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλα αυτά τα ζωάκια που έχουν την τύχη να παίζουν στις αυλές των πολιτικών.

Πάντως, ο Άλφι είναι σίγουρα τυχερός, καθώς, όπως έχει πει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον μάζεψε από τον δρόμο, όπως και τη μητέρα του γλυκούλη αλητάκου. «Από τότε εκείνη και ο Άλφι άλλαξαν τη ζωή μας» έχει πει ο Κυριάκος.

Και η Φώφη Γεννηματά δεν κρύβει τον έρωτά της για τη Μαλού. Χαρακτηριστικά είναι όσα είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή της στην «Espresso»: «Η πρώτη μου κίνηση, όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού πίσω μου, είναι να φιλήσω τα παιδιά μου και μετά να ασχοληθώ με τη Μαλού, τη σκυλίτσα μας, που ζηλεύει και διεκδικεί χάδια. Μας έχει ξετρελάνει όλους».

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα; «Κάθε ώρα είναι γι’ αυτήν ώρα για παιχνίδι» έχει πει για την Κάρμεν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

Την ίδια αγάπη για τα τετράποδα και κυρίως για τις ψιψίνες έχει και η πρώην περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ενώ η Ντόρα Πάλλη και ο Νίκος Δένδιας ακούν στο σπίτι τους γαβγίσματα.

Μάλιστα, ο υπουργός Εξωτερικών έχει τρία σκυλιά, με ονόματα Αμερικανών προέδρων. Την Κυριακή μάλιστα, μας σύστησε το ένα από αυτά, τον Κλίντον, που… έβλεπε παιδική ταινία στον υπολογιστή!

Από όλους, εκείνη που πρωτοτύπησε ήταν η βουλευτής Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, η οποία προτίμησε να μας δείξει την αγάπη της για τα άλογα, τα πιο «υπέροχα πλάσματα», κατά την ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This