Μπαμπάς ετοιμάζεται να γίνει ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αναστάσης Μεγαλομύστακας.
Ο Αναστάσης από το Μετόχι Σερρών, που εγκατέλειψε νωρίς την πολιτική, χάριν του έρωτά του για την αστυνομικό του, την Έλενα, παντρεύτηκε πριν από έναν χρόνο και τώρα περιμένει παιδάκι.
Εκείνος μάλιστα ως νηπιαγωγός που είναι περιμένει πώς και πώς να γίνει ο «δάσκαλος» του δικού του μωρού, που αναμένεται να γεννηθεί έως τα Χριστούγεννα.
Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.