Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

«Διαβατήριο» για τα αγόρια της Μπέτυς Μπαζιάνα οι αξίες με τις οποίες τα μεγάλωσε

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Το διαβατήριο που έχω να τους δώσω για τη ζωή, το μέλλον που έχουν να διαβούν, είναι οι αξίες της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της ειρήνης, της δικαιοσύνης».

Έτσι μεγαλώνει η Μπέτυ Μπαζιάνα τα δύο της αγόρια, τον μεγάλο της Φοίβο-Παύλο και τον μικρό Ορφέα-Ερνέστο. Με αυτές τις αξίες θέλει να τα μπολιάσει, όπως έγραψε σε άρθρο της που δημοσιεύτηκε την Τρίτη και αφορούσε τον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα.

«Τη νύχτα που ο Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός από το χέρι του χρυσαυγίτη δολοφόνου του, οι γιοι μου ήταν 1 και 3 χρόνων. Από τότε τα παιδιά μου μεγάλωσαν, άκουσαν για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ρώτησαν. Και τους απάντησα, όσο δύσκολο και αν είναι να εξηγήσεις σε παιδιά 8 και 10 χρόνων τις φρικαλεότητες, τη βία, τη δολοφονία. Δεν μπορούν να δεχτούν πώς ο κακός μπορεί και να μην τιμωρηθεί», έγραψε η Μπέτυ.

Και, όπως καταλαβαίνουμε, πολιτικοποιεί από πολύ νωρίς τα παιδιά της, έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται και τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ που «βασανίζουν» τον μπαμπά τους, Αλέξη Τσίπρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ