Πέτσας: «Όχι άλλα νέα μέτρα…Ίσως διεύρυνση του ωραρίου καταστημάτων μέχρι τη 1π.μ.»

Must Read

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεύρυνσης του ωραρίου καταστημάτων μέχρι τη 1π.μ. άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι σήμερα δεν πρόκειται να ανακοινωθούν νέα μέτρα. Πρόσθεσε πως η Ελλάδα έχει αύξηση κρουσμάτων όπως και άλλες χώρες τελευταία, αλλά παραμένει σταθερή.

«Τα μέτρα που εφαρμόζουμε τώρα είναι πάρα πολλά. Το να φορτώνουμε συνεχώς μέτρα τον πληθυσμό και να μη φροντίζουμε για την πιστή τήρησή τους, θα είναι προβληματικό και ενδεχομένως μπούμερανγκ», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε: «Στην Αττική υπάρχει μια πίεση, όμως αυξάνονται οι ΜΕΘ».

Η κούραση του κόσμου από τα μέτρα είναι ένα θέμα, όπως έχει επισημάνει και ο ΠΟΥ, αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στέκεται μόνο σε ένα το οποίο θεωρεί απαραίτητο: Τη χρήση μάσκας. «Αν σταματήσει κανείς να φορά μάσκα σε εσωτερικό χώρο θα έχουμε έξαρση των κρουσμάτων. Σήμερα βλέπουμε πάρα πολλά κρούσματα να προέρχονται από τον χώρο εργασίας», είπε για να επισημάνει ότι η «υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, είναι από τα μέτρα που θα εξεταστούν αν υπάρξει έκρηξη κρουσμάτων».

Δεν παρέλειψε να αφήσει μια μια… αχτίδα αισιοδοξίας για τη σημερινή σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για τον κορωνοϊό: «Μπορεί να εξεταστεί η διεύρυνση του ωραρίου καταστημάτων μέχρι τη 1π.μ.».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή και τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Πέτσας σχολίασε: «Δεν ήταν έκπληξη οι δηλώσεις Κοντονή, ούτε για μας ούτε για όσους δεν είναι λωτοφάγοι. Αντί να τοποθετηθεί ο Τσίπρας για τα όσα δήλωσε ο Κοντονής, είδαμε εσωκομματικά μαχαιρώματα».

Για τη διάταξη της κατάργησης της παρεπόμενης ποινής στερήσεως πολιτικών δικαιωμάτων, είπε: «Με αντισυνταγματικές και πρόχειρες τροπολογίες δε μπορεί να δοθεί μια λύση. Θα δούμε τι πρέπει να γίνει μετά την ανακοίνωση των ποινών και θα γίνουν τροποποιήσεις. Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσαν ότι μπορούσαν να συνεργάζονται όταν βολεύει. Κανένα περιθώριο σε τέτοια ναζιστικά μορφώματα. Για το μέλλον απαιτείται τροποποίηση. Για το παρελθόν όμως, για τη δίκη αυτή που συγκλόνισε την Ελλάδα, δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This