Τετάρτη 16/6/2021

Το δάκρυ του πρωθυπουργού

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρατήρησαν την έντονη συγκίνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση μοντέρνας τέχνης του κορυφαίου επιχειρηματία Χάρη Δαυΐδ.

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν πως ήταν ένα δάκρυ στα μεγάλα, όμορφα του μάτια, την ώρα που ατένιζε μαγνητισμένος το έργο τέχνης με την απαράμιλλη τσακισμένη καρέκλα.

Ίσως ήταν το πατριωτικό αίσθημα του πρωθυπουργού, που βλέποντας την συντετριμμένη καρέκλα, να θυμήθηκε τις χαμένες θέσεις εργασίας, από την απόφαση του κυρίου Δαυίδ  να μεταφέρει μέρος των επιχειρήσεων του στην Βουλγαρία.

Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού όμως, είχε τελείως άλλη άποψη. Η καρέκλα θύμισες τον πρωθυπουργό την υπουργική καρέκλα συγκεκριμένου, στενού συνεργάτη που τρίζει και στον ανασχηματισμό αναμένεται να αλλάξει οπίσθια.

Πρόκειται για κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας παρά το ότι προέρχεται από μεταγραφή, που έχει σταθεί δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη με επικό τρόπο. Πρώτος ο Πάτροκλος δίπλα στον Αχιλλέα. Είναι ο υπουργός που εκδήλωσε θερμά συναισθήματα για το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ειδικά στις δημόσιες εμφανίσεις. Θυμίζοντας κάτι από μεγάλες αυτοκρατορίες, κάνοντας τον πρωθυπουργό να νιώθει ως άλλος Δουλ Καρνέιν, άλλος Φαραώ.

Έχει συγκεκριμένη καρέκλα λοιπόν θύμισε στον πρωθυπουργό την σκληρή απόφαση που έχει πάρει, να διώξει τον αγαπημένο του συνεργάτη από το υπουργικό θώκο, διότι δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που είχε αναλάβει. Η συντριβή της καρέκλας του έργου τέχνης άγγιξε την συντετριμμένη καρδιά του πρωθυπουργού που έπρεπε να πάρει αυτή την δύσκολη απόφαση, βάζοντας το καθήκον πάνω από το συναίσθημα.

Είναι από τις στιγμές που λυγίζουν ακόμα και τον πιο σκληρό άνδρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ