Τετάρτη 16/6/2021

Ο άλλος Κ. Μητσοτάκης: Με την κόρη του και ξεβαμμένο τζιν στο Μουσείο και το ηλεκτροκίνητο σούπερ όχημα απ’έξω

Αντισυμβατικά για την ιδιότητά του ντυμένος, με ξεβαμμένο τζιν και μακρυμάνικο μπλε μακό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την κόρη και το Tesla του, επισκέφθηκε το Σάββατο το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Ο Πρωθυπουργός περιηγήθηκε μαζί με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, αλλά και τη 17χρονη πια Δάφνη, στη μόνιμη συλλογή του μουσείου, η οποία περιλαμβάνει 172 έργα από 78 Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Τον πρωθυπουργό ξενάγησαν ο κ. Δαυίδ και η σύζυγός του Λάνα Ντιμπιέρ.

≈flÛͯÁ ÙÔı –Ò˘ËıÔıÒ„Ô˝ ÍıÒÈ‹ÍÔı ÃÁÙÛÔÙ‹ÍÁ ÛÙÔ ≈ËÌÈ͸ ÃÔıÛÂflÔ ”˝„˜ÒÔÌÁÚ ‘›˜ÌÁÚ, ÙÔ ”‹‚‚·ÙÔ 10 œÍÙ˘‚ÒflÔı 2020.
(EUROKINISSI/√…Ÿ—√œ”  œÕ‘¡—…Õ«”)

Η επίσκεψη αυτή ήταν ένα ζωντανό μάθημα για τη μαθήτρια της Β’ λυκείου Δάφνη Μητσοτάκη, που μοιάζει εκπληκτικά με τη μητέρα της και είναι το τρίτο παιδί του Πρωθυπουργού, μετά τη Σοφία, που σπουδάζει στο εξωτερικό, και τον Κωνσταντίνο, που είναι φαντάρος.

Όπως έχει πει ο Κ. Μητσοτάκης σε παλαιότερη συνέντευξή του, η Δάφνη είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον, καθώς όταν τα αδέλφια της ήταν στην ηλικία της εκείνος ήταν στο σπίτι και δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική.

≈flÛͯÁ ÙÔı –Ò˘ËıÔıÒ„Ô˝ ÍıÒÈ‹ÍÔı ÃÁÙÛÔÙ‹ÍÁ ÛÙÔ ≈ËÌÈ͸ ÃÔıÛÂflÔ ”˝„˜ÒÔÌÁÚ ‘›˜ÌÁÚ, ÙÔ ”‹‚‚·ÙÔ 10 œÍÙ˘‚ÒflÔı 2020.
(EUROKINISSI/√…Ÿ—√œ”  œÕ‘¡—…Õ«”)

Πολλές φορές, μάλιστα, του έχει κάνει παράπονα για τη δουλειά του, ρωτώντας τον: «Δεν μπορείς να έχεις μια κανονική δουλειά;».

Και μετά το μουσειακό μάθημα, η Δάφνη πήρε και ένα ακόμα. Είδε πώς οδηγούν ένα τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Σε ένα τέτοιο, ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Tesla μπήκαν ο Πρωθυπουργός και η κόρη του κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ