Ο πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να αποπέμψει τον κ. Πέτσα, μετά τους ισχυρισμούς του για τον Ερντογάν

Must Read

Λίγες ώρες πριν την πρωτοφανή πρόκληση της Τουρκίας με την εισβολή του ερευνητικού σκάφους Oruc Reis στην ελληνική εθνική κυριαρχία, λίγα μόλις μίλια από το Καστελλόριζο, ο κύριος Πέτσας σε σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας ισχυριζόταν ότι η Τουρκία δείχνει «σταθερή αποκλιμάκωση»!

Ο κύριος Πέτσας λοιπόν παραπλάνησε βάναυσα τον ελληνικό λαό – άγνωστο αλλά κι αδιάφορο για ποια σκοπιμότητα – παρουσιάζοντας την Τουρκία με ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από το υφιστάμενο. Την ώρα που η Τουρκία διαπράττει νέο Αττίλα στην Κύπρο, την ώρα που ανακοινώνει άσκηση με πραγματικά πυρά στην καρδιά του Αιγαίου ανήμερα της εθνικής μας εορτής, ο κύριος Πέτσας ισχυριζόταν ότι η Τουρκία δείχνει «σταθερή αποκλιμάκωση».

Ο ισχυρισμός του κυβερνητικού εκπροσώπου λίγες ώρες πριν από την νέα τουρκική εισβολή στην ελληνική κυριαρχία

Η δήλωση αυτή του κυρίου Πέτσα λίγες ώρες πριν την εισβολή των Τούρκων στην ελληνική εθνική κυριαρχία, αποτελεί όπλο στην φαρέτρα της Τουρκίας και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ο οποίος αφού δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, θα πρέπει να τον αποπέμψει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε και το θράσος να πάρει το μέρος του Ερντογάν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο τελευταίος κατέθεσε μήνυση κατά της εφημερίδας «δημοκρατία». Υπερασπίζοντας έτσι έναν δικτάτορα, έναν εγκληματία κατά της ανθρωπότητας, ο οποίος όχι μόνο έχει καταστρατήγηση πλήρως την ελευθερία του τύπου στην χώρα του, αλλά θέλει να κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα!

Η ακριβής δήλωση του κυρίου Πέτσα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του Σκάι:

«Όσο λιγότερες εντάσεις έχουμε τόσο το καλύτερο για τον Ελληνισμό», τόνισε και πρόσθεσε πως θα είναι ευχής έργο αν αρχίσουν οι διερευνητικές και πως όσον αφορά τις προκλήσεις έναντι της Ελλάδας η Τουρκία δείχνει μια σταθερή αποκλιμάκωση»

Πηγή: https://www.skai.gr/news/politics/petsas-se-skai-meta-to-eyropaiko-symvoulio-oi-diereynitikes

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This