Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Απασφάλισε ο Θάνος Πλεύρης, μόλις έμαθε ότι ο πατέρας του ανέλαβε την υπεράσπιση του Λαγού στη δίκη της ΧΑ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Καταστάσεις «Κράμερ εναντίον Κράμερ» για τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη και τον πατέρα του!

Μόλις ο δικηγόρος και πατέρας του, Κωνσταντίνος Πλεύρης, ανέλαβε την υπεράσπιση του καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννη Λαγού, ο γιος… αποφασίζει να τα «σπάσει» μαζί του.

Μάλιστα, όταν ο Πλεύρης ο πρεσβύτερος υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης των δικαστών, ο Θάνος… απασφάλισε! «Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές που εφάρμοσαν τον νόμο και απέδωσαν δικαιοσύνη μετά την έκδοση της απόφασης, γίνεται προσχηματικά και εκθέτει όποιον την υποβάλει. Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δίκη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν», έγραψε στο Twitter, «καρφώνοντας» τον πατέρα του.

Δεν είναι, όμως, η μοναδική φορά που πατέρας και γιος διαφωνούν κάθετα. Το ίδιο είχε γίνει και το 2012, όταν ο Θάνος Πλεύρης αποχώρησε από τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη και ο πατέρας του συνέχισε να υποστηρίζει με σθένος τον Καρατζαφέρη, κόντρα στα συμφέροντα του γιου. Τότε οδηγήθηκαν σε πλήρη διαχωρισμό των πολιτικών διαδρομών τους, και πάλι κάνοντας δημόσιο θόρυβο.

Διαφορετική αντίληψη

«Με τον πατέρα μου έχουμε διαφορετική αντίληψη στα θέματα της δημοκρατίας και της “άρνησης” του Ολοκαυτώματος, όμως με έχει επηρεάσει στο να έχω μια ιδιαίτερη αγάπη προς την πατρίδα και το έθνος. Με τον πατέρα μου έχουμε διακριτούς ρόλους», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ.

Από την άλλη, ο πατέρας Πλεύρης κατά καιρούς δηλώνει ότι ο γιος του «…είναι ανεξάρτητος να πράξει όπως ο ίδιος νομίζει».

Και οι δυο φαίνεται να έχουν τραβήξει γραμμή μεταξύ της συγγενικής σχέσης και της πολιτικής και προσωπικής αυτοτέλειας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δημιουργεί ο ένας στον άλλον προβλήματα. Το αντίθετο, μάλιστα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πατέρας έφερε τον γιο σε πολύ δύσκολη θέση. Φαντάζεστε τι θα γίνεται στα κυριακάτικα οικογενειακά γεύματα;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ