Η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά θυμήθηκε την επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας με μια φωτογραφία από τα μαθητικά της χρόνια

Must Read

Η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά θυμήθηκε την επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας από τα κατοχικά στρατεύματα, αναρτώντας μια φωτογραφία της από μια 12η Οκτωβρίου του «κάποτε», τότε που ακόμη ήταν μαθήτρια.

«Περήφανη, φορώντας μακεδονική στολή, σε τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη για την επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας από τα στρατεύματα Κατοχής. Εύχομαι στην Ελλάδα μας να μην ξαναζήσει ποτέ τον φανατισμό, τον ναζισμό και τη μισαλλοδοξία», ανέφερε η πρώην υπουργός, που υπήρξε και μια πολύ όμορφη κοπέλα (η αριστερή στην άκρη).

Τη Δευτέρα συμπληρώθηκαν 76 χρόνια από το τέλος της Κατοχής της Αθήνας από τους ναζί.

Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό, όταν οι καμπάνες των εκκλησιών άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα, καλώντας τους Αθηναίους να ξεχυθούν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν το τέλος της γερμανικής Κατοχής.

Ήταν το πρωί της 12ης Οκτωβρίου του 1944…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This