Πρωθυπουργός… Κρήτης!

Must Read

Πέρασε στα ψιλά αλλά δεν είναι καθόλου αμελητέο θέμα. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία έλληνας πρωθυπουργός μίλησε σε βήμα εντός Ελλάδος, ως πρωθυπουργός φυσικά, με την ένδειξη «Κρήτη – Crete». Πολλοί γνωρίζουν ότι η Κρήτη διαθέτει ένα μέρος το οποίο δεν θεωρείται ελληνικό έδαφος. Την αμερικανική βάση φυσικά.
Γι’ αυτό το λόγο δεν υπήρξε μέχρι σήμερα Έλληνας πρωθυπουργός που να κάνει κάτι αντίστοιχο. Για πολιτικούς αλλά και εθνικούς λόγους.

Όπως δεν υπήρξε και κυβέρνηση που να ταυτίσει τα όρια της εθνικής μας κυριαρχίας στα έξι μίλια. Υπήρξε βέβαια μία κυβέρνηση που ήθελα να το κάνει, αυτή του Κώστα Σημίτη, με την Μαδρίτη και το Ελσίνκι, τον Ροζάκη και τον Ντόκο, όμως ο ελληνικός λαός τους έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά μοιάζει με τον σκυταλοδρομέα που πήρε τη σκυτάλη από την κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη, 15 χρόνια μετά. Και συνεχίζει το ολέθριο εθνικά έργο από εκεί που το άφησε ο Σημίτης με την παρέα του. Για την ακρίβεια έχει σπιτώσει και την μισή παρέα του Σημίτη στην κυβέρνηση του, που όμως εξελέγη υπό την σημαία της παράταξης του Κώστα Καραμανλή. Του ανθρώπου που σταμάτησε το ολέθριο έργο Σημίτη.

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε εάν θα τολμήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μετατρέψει το κόμμα σε νέο καθεστώς Σημίτη. Και ποιος θα κάνει τον Καραμανλή, εν έτει 2020, για να τον σταματήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This