Νέο φιάσκο στην Σύνοδο Κορυφής! Τον Δεκέμβρη για την Τουρκία και βλέπουμε!

Must Read

Κανένα μέτρο κατά της Τουρκίας πάλι στην σύνοδο κορυφής της ΕΕ!
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με τα συμπεράσματα της συνόδου κορυφής της ΕΕ. Πραγματικά όσοι την άκουσαν δεν πίστευαν στα αυτιά τους! Τέτοια κυνική ομολογία εξαπάτησης πραγματικά δεν έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια.

Αφού ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον κορονοϊό, την κλιματική αλλαγή, ένα σωρό άσχετα θέματα, ακόμα και την Αφρική, αναφέρθηκε τέλος και στην «κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο», όπως γλαφυρά είπε. Για να επιβεβαιώσει αυτό που γράφουμε εδώ και μέρες, ότι το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας δεν υπήρχε ούτε καν ως απλή αναφορά στην Σύνοδο Κορυφής! Και είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ότι ουδεμία απόφαση πάρθηκε για το θέμα της Τουρκίας, το οποίο εντέλει συζητήθηκε με το ζόρι μετά την επιμονή της Κύπρου και της Ελλάδας. Αλλά θα δούμε εάν τον Δεκέμβρη παρθεί κάποια απόφαση!

Δηλαδή, μέχρι τον Δεκέμβρη και με τη βούλα πλέον της Ελλάδας και της ΕΕ, η Τουρκία μπορεί να κάνει ότι θέλει στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Και τον Δεκέμβρη θα «ξανασυζητήσουμε εάν και εφόσον τεθεί προς συζήτηση» το θέμα πιθανόν κυρώσεων για την Τουρκία.

Μία τρύπα στο νερό δηλαδή, ένα ακόμα φιάσκο, την ώρα που η Τουρκία εισβάλει στην εθνική μας κυριαρχία με ερευνητικά σκάφη, πλωτά γιο τρύπανα και πολεμικά πλοία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This