Βουτιές για τον Μητσοτάκη στις Βάθρες και ο μήνας έχει 79 Αυγούστου 

Η χώρα σε συναγερμό, ο πρωθυπουργός χαλαρώνει

Must Read

Ο μήνας έχει 79 Αυγούστου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που συνεχίζει να απολαμβάνει ανέμελος τις βουτιές του τα Σαββατοκύριακα. 

Ναι, μπορεί η πανδημία να βρίσκεται στην κορύφωσή της, ο τουρκικός στόλος να αλωνίζει στη Μεσόγειο με απανωτές NAVTEX, και η χώρα να αναστενάζει με κάτω από τα μέτρα, o πρωθυπουργός όμως σβήνει τις έννοιες του το weekend. Πήρε λοιπόν τη σύζυγό του Μαρέβα και τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας  και ταξίδεψαν στη Σαμοθράκη με Σινούκ.

Εκεί, νωρίς το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με το evrosnews.gr, ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις φημισμένες Βάθρες και ενθουσιάστηκε τόσο από την φυσική ομορφιά που φόρεσε το μαγιό του το οποίο είχε προνοήσει να πάρει στις βαλίτσες του και έκανε τις βουτιές του στα παγωμένα νερά. Το παγωμένο νερό άλλωστε, αυξάνει την πνευματική εγρήγορση και ενισχύει την διάθεση, κάτι που χρειάζεται επειγόντως ο πρωθυπουργός μετά την αποτυχία και την απογοήτευσή του στη Σύνοδο Κορυφής.

Τον πρωθυπουργό συνόδευε η σύζυγος του Μαρέβα, η οποία εμφανίστηκε με σορτσάκι safari style και πλεξούδες στα μαλλιά. 

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε τόσο από την ευφορία που του προσέφεραν τα κρυστάλλινα νερά που φωτογραφήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜΘ Θανάση Τσώνη, πριν καλά καλά προλάβει να στεγνώσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This