Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Πολιτικό προγκρόμ με πρόστιμα – μαμούθ του ΕΣΡ κατά περιφερειακών μέσων καταγγέλει ο Βελόπουλος

Σοβαρότατες καταγγελίες Βελόπουλου και για ένα πραγματικά ανεξήγητο πρόστιμο που επιβλήθηκε συγχρόνως και σε χρόνο ρεκόρ σε 15 περιφερειακά μέσα για εκπομπή του προέδρου της Ελληνικής Λύσης λόγω αναφορών κατά Σκοπιανών φασιστών!

Το ΕΣΡ συνιστά μια ανεξάρτητη αρχή η οποία λειτουργεί από το 1989…

Πολλά για το έργο της δεν γνωρίζουμε.. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μέχρι σήμερα έχει κοστίσει στο ελληνικό δημόσιο περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που επίσης γνωρίζουμε είναι ότι παρά την πολυετή παρουσία του, έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα- όπως και ο ίδιος ο Πρόεδρός του έχει παραδεχθεί- ανίκανο να αναπτύξει μηχανισμούς για τον έλεγχο της πολυφωνίας, της αντικειμενικότητας στα ΜΜΕ ,αλλά και την αναλογική εκπροσώπηση των κομμάτων στα μέσα ενημέρωσης.

“Το να διαπιστώσει το ΕΣΡ αν τηρήθηκαν οι κανόνες της πολιτικής πολυφωνίας είναι ένα μικρό… μυστήριο”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου στην Βουλή, με τη δήλωσή του να δημιουργεί εύλογες σκέψεις για το μεγάλο μυστήριο, που δεν είναι άλλο από το … γιατί οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουμε μια ομάδα ανθρώπων- τα μέλη του ΕΣΡ- που … “δεν μπορεί” να επιτελέσει τα καθήκοντά της!!!

Το ΕΣΡ λοιπόν επιδεικνύοντας πρωτοφανή και υπερβάλλοντα ζήλο προέβη μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των δύο μηνών σε έκδοση 15 (!!) αποφάσεων κατά περιφερειακών καναλιών, με τις οποίες επιβάλει δυσθεώρητα πρόστιμα, που αγγίζουν τις 30.000 ευρώ στο καθένα, οδηγώντας τα με βεβαιότητα στο λουκέτο! Κοινός παρονομαστής σε όλες τις ως άνω υποθέσεις είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, και η προβολή τηλεοπτικών εκπομπών που ο ίδιος παρουσιάζει στους εν λόγω τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η εικόνα πολιτικής δίωξης στο πρόσωπο του Προέδρου κοινοβουλευτικού κόμματος από το ΕΣΡ ενισχύεται από τις τοποθετήσεις των μελών του Συμβουλίου, που επιβάλλουν πρόστιμα βασιζόμενοι σε “εκτιμήσεις” τους, σε ιστορικά δεδομένα που στηρίζουν σε πηγές αμφιβόλου αυθεντίας όπως το “wikipedia” και σε αιτιολογίες έωλες και αναπόδεικτες.

Παρά το γεγονός ότι το ΕΣΡ δηλώνει ότι δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην πλειοψηφία των θεμάτων αρμοδιότητάς του, ωστόσο έσπευσε να καταδικάσει την τοποθέτησή του Κυριάκου Βελόπουλου σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι Σκοπιανοί που καίνε και ποδοπατούν την Ελληνική σημαία, έχουν τη λογική του φιδιού!

Ενοχλήθηκαν τα μέλη του ΕΣΡ επειδή δήλωσε ότι είναι “γενίτσαροι” ανθέλληνες” οι Σκοπιανοί που θέλουν να λέγονται “Μακεδόνες”.

Ισχυρισμούς που ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προβάλει και από το βήμα της Βουλής, και που παρουσιάζεται από τη Δημόσια τηλεόραση! Για αυτές τις πολιτικές και απόλυτα τεκμηριωμένες τοποθετήσεις, το ΕΣΡ έκρινε ότι πρέπει να επιβάλει στα περιφερειακά κανάλια ύψους 30.000 ευρώ.

Αδιαφορώντας έτσι για την επιβίωσή τους, μην λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα περιφερειακά αυτά κανάλια απασχολούν προσωπικό, το οποίο με το μισθό που λαμβάνει συντηρεί την οικογένειά του. Τα μέλη της αρχής φαίνεται μάλιστα να μην γνωρίζουν ότι τα περιφερειακά κανάλια έχουν εξαιρετικά περιορισμένο κοινό!

Κανάλια που εκπέμπουν στη Μυτιλήνη, στην Κοζάνη και που το κοινό τους δεν ξεπερνά τους 1000 θεατές δέχθηκαν πρόστιμα, υψηλότερα από πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε εθνικής εμβέλειας κανάλια! Θέτοντας έτσι την επιβίωσή τους εν αμφιβόλω, ειδικά δε στην παρούσα οικονομική συγκυρία!

Η ανεξάρτητη αυτή Αρχή, η οποία υποτίθεται ότι λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, κι άρα χάριν των Ελλήνων, επέλεξε στοχεύοντας τον Κυριάκο Βελόπουλο, και μέσω αυτού την Ελληνική Λύση – όπως ο ίδιος καταγγέλει – να πλήξει εκατοντάδες οικογενειών και να τις οδηγήσει στην ανεργία!

Οι αλλεπάλληλες διώξεις του ΕΣΡ για την παρουσία του κόμματος στην τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν ήδη οδηγήσει στον αποκλεισμό του από τα εθνικής εμβέλειας κανάλια, κι έτσι τώρα σειρά έχει η περιφέρεια! Το ΕΣΡ τελικά θα μείνει πράγματι στην ιστορία, όχι για το έργο που έπραξε στην αναβάθμιση των ΜΜΕ, αλλά για τον ρόλο του “πολιτικού διώκτη” προσώπων, γεγονός που συνιστά συνταγματική εκτροπή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απασφαλίζουν οι λοιμωξιολόγοι στην σκιά των αποκαλύψεων!

Η αποκάλυψη της κυριακάτικης Δημοκρατίας για τον τρόπο μέτρησης των κρουσμάτων και το παράλληλο σύστημα που χρησιμοποιούσε ο ΕΟΔΥ, έχουν προκαλέσει την οργή τον...

Πάτρα: Βασάνισαν και σακάτεψαν στο ξύλο κρατούμενο στις φυλακές

Στο Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ένας κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού...

Χωρίς οξυγόνο το νοσοκομείο στο Κιλκίς – Πάνω από 60 άτομα προσωπικού νοσούν από κορωνοϊό

Δραματική θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας μας καθώς, αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε εξοπλισμό...

Πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ»: Πρώτες πληρωμές της κρατικής επιδότησης σήμερα

Σήμερα πραγματοποιούνται οι πρώτες πληρωμές της κρατικής επιδότησης από το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ». Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ οι πληρωμές σε αυτή την πρώτη φάση ανέρχονται...

Υγειονομικά κλιμάκια άμεσα σε Σέρρες και Δράμα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού

Στις Σέρρες και τη Δράμα θα βρεθούν σήμερα οι επικεφαλής και υψηλόβαθμα στελέχη υπηρεσιών με κομβικό ρόλο στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού με σκοπό την υποστήριξη και τη βελτίωση...

Lockdown 2: Αντίστροφη μέτρηση μιας εβδομάδας για την απόφαση – Από τι κρίνεται η χαλάρωση των μέτρων

Οι παράμετροι που μελετά το Μαξίμου και η ημερομηνία προκρίνουν οι ειδικοί

Πώς έχασε η Ελλάς τη Δύση

Το περασμένο Σάββατο το υπουργείο Εξωτερικών -επ' αφορμή της έκδοσης της νέας τουρκικής NAVTEX, η οποία ανήγγειλε έρευνες του «Oruc Reis» σε απόσταση έξι...

Πάτρα: «Ποντικός» τρύπωσε στο Νοσοκομείο και έκλεψε ασθενή με κορωνοϊό!

Ούτε ο φονικός ιός δεν τρόμαξε τον «ποντικό» που τρύπωσε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας για να κλέψει ασθενείς με covid-19.Σύμφωνα με τις...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

newsbreak.gr

FREE
VIEW