Με μια νοσταλγική ανάρτηση τίμησε τη μνήμη του βιολιστή Ζήση Κασιάρα, ο πρώην βουλευτής Χρ. Μπγιάλας

Ο φίλος και συμπατριώτης του βιρτουόζου αποκάλυψε ότι τη θέση του πατέρα στο βιολί θα πάρει η κόρη του, που παίζει το ίδιο ωραία

Must Read

«Ήταν ψυχάρα ο Ζήσης», λέει σε σχετική ανάρτησή του ο πρώην βουλευτής Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας, μιλώντας για τον βιρτουόζο του βιολιού Ζήση Κασιάρα που έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή, χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα την Πέμπτη οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν στον Εύοσμο.

Ο Ζήσης Κασιάρας είχε καταγωγή από τα Γρεβενά και είχε συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου.

Ο συμπατριώτης του πρώην βουλευτής θυμήθηκε το εξής περιστατικό που περιέγραψε ο ίδιος ο Ζήσης στον Χρήστο Μπγιάλα ένα βράδυ στη Δεσκάτη Γρεβενών: «Ημουν πιτσιρικάκι όταν πρωτόπαιξα βιολί, εδώ στη Δεσκάτη. Παιδάκι. Κάθε φορά που έρχομαι νιώθω σαν εκείνη την πρώτη φορά. Ότι τώρα ξεκινώ. Ότι από δω άρχισαν όλα».

«Καλό ταξίδι Ζήση. Παίξε τώρα για τους αγγέλους να χαρούν και αυτοί, και ας πέφτει η θλίψη στους δικούς σου και σε όλους μας», λέει ο Χρήστος Μπγιάλας, αποκαλύπτοντας ότι τη… θέση του πατέρα στο βιολί θα πάρει η κόρη του, που παίζει το ίδιο ωραία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This