Αντίστροφη μέτρηση για Χρυσοχοΐδη μετά τα σαφή μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή;

Ο Χρυσοχοΐδης κρατούσε σημειώσεις όταν βουλευτές αναφέρονταν στον ίδιο, με σκοπό να απαντήσει συνολικώς. Αλλά δεν απάντησε...

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος τις προάλλες στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά του Χρήστου Σταϊκούρα, έστειλε μήνυμα σε δύο συγκεκριμένες στιγμές, αλλά πιθανόν δεν έγιναν αντιληπτά.

Την πρώτη, όταν ζήτησε να εποπτευθούν καλύτερα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις Αρχές και από την Αστυνομία. Στο σημείο εκείνο γύρισε προς τα υπουργικά έδρανα, κοίταξε στα μάτια τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και πρόσθεσε στη φράση του το εξής: «Κύριε υπουργέ». Ήτοι ζήτησε «καλύτερη εποπτεία από την Αστυνομία, κύριε υπουργέ».

Το δεύτερο μήνυμα Μητσοτάκη εστάλη διακριτικά, όταν αναφερόμενος στον εθνικισμό ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα «να είμαστε πιο προσεκτικοί». Τι περίεργο! Την ώρα που έλεγε τη φράση «πιο προσεκτικοί» δεν κοιτούσε τον Τσίπρα αλλά γύρισε και πάλι το κεφάλι του και κοίταξε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έμεινε δύο μέρες μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου και κρατούσε σημειώσεις όταν βουλευτές αναφέρονταν στον ίδιο με σκοπό να απαντήσει συνολικώς. Αλλά δεν απάντησε. Κάποιος δεν το επέτρεψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This