ΥΠΕΞ για την επίθεση στη Βιέννη: «Ενωμένοι απέναντι στο μίσος και την τρομοκρατία»

Αλληλεγγύη στον λαό της Αυστρίας και στήριξη απέναντι στο μίσος και την τρομοκρατία

Must Read

Στήριξη και αλληλεγγύη στην Αυστρία και τον αυστριακό λαό απέναντι στο μίσος και την τρομοκρατία είναι το μήνυμα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Νίκου Δένδια, στη σκιά της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βιέννη.

Το ΥΠΕΞ σε ανάρτησή του αναφέρει: «Βαθύτατα συγκλονισμένοι από την αποτρόπαια επίθεση στην Βιέννη. Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επλήγησαν από αυτήν την παράλογη πράξη βίας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον αυστριακό λαό & ενωμένοι απέναντι στο μίσος & την τρομοκρατία».

Ο Νίκος Δένδιας από την πλευρά του έγραψε: «Οι σκέψεις των Ελλήνων είναι σε όσους επλήγησαν από την αποτρόπαια επίθεση στη Βιέννη. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Αυστρίας και τη στήριξή μας απέναντι στο μίσος και την τρομοκρατία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This