Τετάρτη 16/6/2021

Ποιος αδειάζει ποιον; Άσπρο ο Πέτσας το πρωί, μαύρο η κυβέρνηση το βράδυ!

Αξιοπρέπεια, ευθιξία; Μπα, τίποτα δε λένε αυτές οι λέξεις μάλλον...

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Την Τρίτη ο Στέλιος Πέτσας είπε πως δεν αποκλείει ένα γενικό lockdown σε όλη τη χώρα. Σήμερα το πρωί, είπε ότι δεν είμαστε κοντά σε lockdown στην Αττική. Δύο δηλώσεις που η μία αντικρούει την άλλη. Το απόγευμα, ήρθε η «βόμβα» από τον Βασίλη Κικίλια για να εκθέσει ξανά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος δεν λέει να κάνει lockdown στις… δηλώσεις του.

«Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έκαναν δεκτή την εισήγηση των λοιμωξιολόγων για επιβολή lockdown σε ολόκληρη τη χώρα για χρονικό διάστημα ενός μήνα», είπε ο Υπουργός Υγείας και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο κ.Πέτσας δεν είναι πια κυβερνητικός εκπρόσωπος, έχει μετατραπεί σε πηγή διασποράς παραπλανητικών ειδήσεων με το αλαλούμ των τελευταίων ημερών!

Θυμηθείτε ότι τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του τοπικού lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, ξεκαθάρισε και μάλιστα με έμφαση, ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν ανοιχτά. Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι τα λύκεια σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες θα παραμείνουν κλειστά!

Δεν θα μιλήσουμε καν για το γεγονός ότι παρά τις επανειλημμένες εξαγγελίες της Κυβέρνησης ότι η χώρα δεν πρόκειται να τεθεί ξανά σε γενικό lockdown, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, αυτό μας περιμένει στη γωνία.

Για τον Στέλιο Πέτσα όμως η απορία μας είναι η εξής: αφού προφανώς δεν ξέρει τι κάνει η κυβέρνηση που εκπροσωπεί, μιας και άλλα λέει αυτός και άλλα γίνονται τελικά, γιατί δεν έχει παραιτηθεί ακόμα;

Μια καλή απάντηση σε αυτό το ερώτημα ίσως θα ήταν πως με τη «λίστα Πέτσα 2» ενόψει, που καιρός για αξιοπρέπειες και άλλα τέτοια…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ