Ο Σημίτης τραβάει την πρίζα από την Φώφη!

Must Read

Διπλό χτύπημα του ομίλου Μαρινάκη κατά της Φώφης Γεννηματά. Την ίδια στιγμή που «το Καρφί» προαναγγέλλει υποψηφιότητα Ανδρέα Λοβέρδου για την προεδρία του κινήματος, τα νέα φιλοξενούν άρθρο του Κώστα Σημίτη, ο οποίος στρέφεται ανοιχτά κατά της Φώφης Γεννηματά για την στάση της στο θέμα του κορονοϊού.

Ο Σημίτης άλλωστε είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Είναι ο εκπρόσωπος της διαπλοκής και όποτε παρεμβαίνει ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτοί που επιβουλεύονται μονίμως τον δημόσιο πλούτο και την υπόσταση της χώρας, κάτι θέλουν. Μην ξεχνάμε την προηγούμενη παρέμβαση του όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Novartis. Όπου τον επιστράτευσαν για να λύσει την σιωπή του και να ζητήσει πρόωρες εκλογές!

Η σημερινή του παρέμβαση είναι ύμνος στο πραγματικό πολιτικό του παιδί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αποτελεί την φυσική του συνέχεια στην καταστροφική πολιτική, ειδικά στα εθνικά θέματα αλλά και την οικονομία. Η επίθεση λοιπόν που κάνει ο Κώστας Σημίτης κατά της Φώφης Γεννηματά, σηματοδοτεί την τελική προσπάθεια Πλήρους απορρόφησης του Κινήματος Αλλαγής από το κόμμα Μητσοτάκη.

Προσπάθεια που είναι εμφανής εδώ και πάρα πολλούς μήνες, από την υπουργοποίηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη έως κινήσεις όπως αυτή με την Άννα Διαμαντοπούλου. Η κυρία Γεννηματά πως σκοπεύει να αντιδράσει; Προφανώς θα το δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Αλλά κυρίως θα δούμε ποιοι θα την ακολουθήσουν εάν επιλέξει την σύγκρουση με το σύστημα Σημίτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This