Έτοιμος για μετακόμιση στην… Πειραιώς 62 ο Ανδρέας Λοβέρδος;

Όλο και πιο κοντά

Must Read

Έτοιμος για μετεγγραφή στη Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Κατά κάποιους, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. βρίσκεται με το ένα πόδι στην κυβερνώσα παράταξη, μετά τη διαρκή στήριξη στο κυβερνητικό έργο, κάτι βέβαια που δείχνει απόλυτα λογικό, καθώς η υπόθεση της Novartis έφερε τις δύο πλευρές πιο κοντά.

Ο κ. Λοβέρδος έδωσε χθες τα διαπιστευτήριά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, συμπλέοντας με την πρόσφατη τοποθέτηση Σημίτη για την κριτική που άσκησε στην αντιπολίτευση.

«Ο κ. Σημίτης είχε απόλυτο δίκιο, απλώς η κυβέρνηση καθυστέρησε -ειδικά στη βόρεια Ελλάδα- και το επισήμανε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αυτό, με μια παρέμβασή του, που δεν τη συνηθίζει μετεκλογικά. Καθυστέρησε ναι, και όλοι οι πολίτες το λένε, από την άλλη η κυβέρνηση και εμείς, εγώ, εσείς έχουμε στο ίδιο μας το μυαλό την αντίφαση και το πρόβλημα. Δίλημμα με δύο αρνητικά σκέλη: Να κλείσω το γραφείο μου ή να αρρωστήσω; Να πεθάνω οικονομικά ή να πεθάνω λόγω πανδημίας; Αυτό το δίλημμα το έχει και η κυβέρνηση» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας: «Συνεπώς, πέραν της κριτικής, που πρέπει να είναι οξεία στα θέματα της καθυστέρησης, από εκεί και πέρα δεν είναι ώρα για αντιπολιτευτικούς λαρυγγισμούς. Εγώ τους καταδικάζω και θεωρώ ότι και οι πολίτες τούς καταδικάζουν».

Και δεν έμεινε εκεί ο πρώην υπουργός, καθώς βρήκε την ευκαιρία να ασκήσει έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και για την πρότασή του περί υπουργού Υγείας κοινής αποδοχής. «Αυτή η πρόταση έχει ένα ελάττωμα στη γέννησή της, γίνεται από έναν άνθρωπο ο οποίος φωνάζει διαρκώς, ζητάει τα πρακτικά της συνεδρίασης των επιστημόνων, λες και τα κόμματα, αν έβλεπαν τι έλεγαν οι λοιμωξιολόγοι, είχαν δουλειά πάνω σε αυτά που έλεγαν, θα ήμασταν υπέρ του ενός λοιμωξιολόγου δηλαδή και κατά του άλλου. Ακατανόητες ενέργειες και αντιπολιτευτικοί λαρυγγισμοί, που δεν βοηθούν αυτή τη στιγμή και που δεν μπορεί να μη φαντάζει παράδοξη η κατάληξη των λαρυγγισμών σε πρόταση κοινής αποδοχής υπουργού».

πηγή: «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This