Επιδημία ροζ σκανδάλων στην κυβέρνηση: Ο άτακτος υπουργός, τα όργια με γνωστή παίκτρια reality και το… ρουσφέτι σε call girl!

Κάποιοι υπουργοί έχουν βαλθεί να συναγωνίζονται μεταξύ τους στις σεξουαλικές επιδόσεις εκτός συζυγικής κρεβατοκάμαρας

Must Read

«Ιός» ροζ σκανδάλων στην κυβέρνηση! Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς το φαινόμενο των σεξουαλικών σκανδάλων με πρωταγωνιστές κυβερνητικούς αξιωματούχους, αφού, όσα συμβαίνουν όταν πέφτει το σκοτάδι, αποτελούν «βόμβες» στα θεμέλια του Μεγάρου Μαξίμου!

Όσα έφτασαν στα γραφεία της «Espresso» από τα «βαθιά λαρύγγια» πέριξ σημαντικών προσώπων της κυβέρνησης είναι συγκλονιστικά και άκρως πιπεράτα. Λες και έχουν βαλθεί κάποιοι υπουργοί να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον όχι στο υπουργικό έργο τους, αλλά στις… σεξουαλικές «επιδόσεις» τους που λαμβάνουν χώρα εκτός της συζυγικής κρεβατοκάμαρας, μια και το κέρατο πάει σύννεφο.

Το περασμένο Σάββατο αποκαλύψαμε με πολλές λεπτομέρειες τον παράνομο δεσμό υπουργού πρώτης γραμμής με εκρηκτική καλλιτέχνιδα και τις επισκέψεις του στη φωλίτσα της στα νότια προάστια. Η δε γειτονιά της βλέπει συνεχώς ακροβολισμένους τους φρουρούς του και νομίζει πως εκεί διατηρεί γραφείο ο παντρεμένος, πλην άτακτος υπουργός. Να σημειώσουμε ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως μετά τις ροζ αποκαλύψεις που… έφταναν ακόμη και σε πολυτελή resorts εκτός Αττικής, η καλλιτέχνιδα, που για χάρη της ο υπουργός της άνοιξε μέχρι και μαγαζί, είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού!

Όπως, όμως, θα αποκαλύψουμε σήμερα, ο άτακτος υπουργός πρώτης γραμμής που είναι βουτηγμένος στην απιστία δεν είναι ο μοναδικός στην κυβέρνηση που έχει ελεύθερο χρόνο για να πέφτει σε παράνομες αγκαλιές και να ξαπλώνει στα σεντόνια της αμαρτίας. Λίγο προτού «σκάσει» στα κεφάλια των Ελλήνων ο «εγκλεισμός νο2» με απόφαση πρωθυπουργού και λοιμωξιολόγων, ένας άλλος υπουργός με πολύ βαρύ (ασήκωτο) χαρτοφυλάκιο φρόντισε να εκμεταλλευτεί, παρότι παντρεμένος (κοιτώντας τον δεν μπορεί να πάει το μυαλό κανενός ότι είναι… ικανός για απιστίες και τσιλιμπουρδίσματα), την «ελευθερία» στις μετακινήσεις… χωρίς sms!

Για τον συγκεκριμένο υπουργό το άλλου είδους «μήνυμα» είχε συγκεκριμένη διεύθυνση, που δεν ήταν άλλη από την πολυτελή κατοικία φίλου του στα νότια προάστια! Εκεί όπου διοργανώθηκε ένα ξέφρενο πάρτι ακολασίας με call girls πολυτελείας, μεταξύ των οποίων ήταν και γνωστή παίκτρια reality που προβάλλεται φέτος στην ελληνική τηλεόραση και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων!

Έχοντας ολοκληρώσει το σύνολο των γυρισμάτων, η εν λόγω παίκτρια (στο… παλμαρέ της έχει μέχρι και ροζ βίντεο που διακινούνται στο διαδίκτυο), αφού κατάφερε να ανεβάσει τις μετοχές της στο «χρηματιστήριο της showbiz», έχει καταπώς φαίνεται αποφασίσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το limit up της κάνοντας και τις σωστές γνωριμίες…

Βραδιά οργίων που θα ζήλευε κι ο Σειρηνάκης

Παρέα με τα υπόλοιπα call girls, το κορίτσι του reality, που εκείνη τη βραδιά δεν έψαχνε για… γαμπρό αλλά πώς θα ικανοποιήσει τις ορέξεις του υπουργού και των φίλων του, επιδόθηκε σε ομαδικό σεξ, με τους σουμιέδες να αναστενάζουν! Βλέπετε, οι φίλοι του υπουργού ήθελαν να τον αποφορτίσουν και έτσι διοργάνωσαν προς… τιμήν του βραδιά οργίων που θα ζήλευε και ο μετρ του πορνό Δημήτρης Σειρηνάκης!

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως η παίκτρια του reality ήταν το επίκεντρο των οργίων (ίσως ο υπουργός να την καμάρωνε και στο reality και να τη φαντασιωνόταν διαρκώς), όμως και τα υπόλοιπα call girls που πέρασαν τη είσοδο της πολυτελούς κατοικίας στα νότια προάστια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε ο υπουργός να… ξαλαφρώσει από το βάρος των ευθυνών που κουβαλά στις πλάτες του.

Είχαν μάλιστα έρθει τόσο κοντά ο ένας με τον άλλον, που μία εκ των συνοδών πολυτελείας βρήκε το θάρρος και την ευκαιρία να εξομολογηθεί τον καημό της στον υπουργό με την ελπίδα ότι εκείνος με τη δύναμη που έχει θα τη βοηθήσει! Τι ήταν αυτό που ζήτησε ως χάρη από τον ισχυρό πολιτικό; Να μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί ως καλεσμένη σε πάνελ πρωινής εκπομπής!

Το ωραίο στο «ρουσφέτι» που ζητήθηκε εν μέσω βογκητών και αναστεναγμών ήταν πως ο υπουργός, όχι μόνο άκουσε με προσοχή όσα του ζητούσε το call girl, αλλά τις επόμενες ημέρες μετά τη βραδιά των οργίων έβαλε και κάποιον δικό του να κάνει τα απαραίτητα τηλεφωνήματα, ούτως ώστε η ιέρεια του σεξ να βρεθεί στο πλατό εκπομπής

Πάλι καλά που, θολωμένος από την ηδονή, δεν της έταξε ότι θα σηκώσει ο… ίδιος το τηλέφωνο!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This