Αναβολή επίσκεψης του Ινδού ΥΠΕΞ στην Αθήνα

Must Read

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψη του Ινδού υπουργού Εξωτερικών Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσχανάκαρ (Subrahmanyam Jaishank.ar) στην Αθήνα, η οποία έμελε να πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, η νέα ημερομηνία θα ορισθεί διά της διπλωματικής οδού.

Η ανακοίνωση δεν το αναφέρει, αλλά η αιτία είναι το πρόγραμμα της επίσκεψης,
το οποίο θα περιλάμβανε πολλές επισκέψεις και πολλές μετακινήσεις της αντιπροσωπίας του Ινδού υπουργού Εξωτερικών Subrahmanyam Jaishankar. Λόγω του γενικού lockdown και της κρισιμότητας της κατάστασης, αποφασίστηκε η επίσκεψη να λάβει χώρα σε μεταγενέστερο στάδιο στο άμεσο μέλλον.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται, πάντως, ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Ινδία επανέλαβαν την ανάγκη ενίσχυσης των διμερών επαφών, ιδιαίτερα στην παρούσα παγκόσμια συγκυρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This