Δευτέρα 21/6/2021

Η Δ. Αυγέρη καταγγέλλει την αποψίλωση των δημόσιων νοσοκομείων «για χάρη» των επιταγμένων κλινικών

«Μετατρέπουν τα δημόσια νοσοκομεία σε υπηρέτες των ιδιωτικών κλινικών»

«Η κυβέρνηση επιτάσσει προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης για να το μεταφέρει στις επιταγμένες ιδιωτικές κλινικές για περιστατικά Covid», λέει η βουλευτής Δώρα Αυγέρη, καταγγέλλοντας την αποψίλωση των δημόσιων νοσοκομείων, σε μια δραματική εποχή για τη λειτουργία τους.

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει την απόφαση της 3ης ΥΠΕ, με την οποία καλούνται να υπηρετήσουν την επιταγμένη κλινική γιατροί και προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης!

«Το Δημόσιο, που πληρώνει ημερήσια αποζημίωση στις δήθεν επιταγμένες ιδιωτικές κλινικές, θα τους καλύψει και τις ανάγκες σε προσωπικό, μεταφέροντας σε αυτές γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικούς υπαλλήλους από τα δημόσια νοσοκομεία, που ήδη έχουν γονατίσει.

Δεν είναι ότι έχουν μετατρέψει τα δημόσια νοσοκομεία σε νοσοκομεία μιας νόσου, τώρα τα μετατρέπουν σε υπηρέτες των ιδιωτικών κλινικών.

Είχαν ξεκινήσει εντάσσοντας γιατρούς των ιδιωτικών κλινικών μέσα σε δημόσια νοσοκομεία για να κάνουν τις διαλογές των “καθαρών”, μη Covid-19 περιστατικών» αναφέρει η βουλευτής που, ως Θεσσαλονικιά, ψάχνει πολύ το θέμα της δημόσιας υγείας στη δοκιμαζόμενη πόλη της.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ