Δευτέρα 21/6/2021

Ετοιμάζουν τον Καιρίδη για υπουργό! (Video)

Φαίνεται λοιπόν ότι οι φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Καιρίδη σύντομα να αναλαμβάνει υπουργείο, που ενδεχομένως θα σχετίζεται με την εξωτερική πολιτική της χώρας, έχουν αντίκρισμα.

Δεν είναι πλέον μόνον η φημολογία στην κοινοβουλευτική ομάδα της νέας Δημοκρατίας αλλά και κορυφαίου στελέχους του Μαξίμου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο νέος βουλευτής έχει την εύνοια του Γιώργου Γεραπετρίτη και του Άκη Σκέρτσου. Γιατί εδώ υπάρχει και μία ανακολουθία. Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έχει έναν ενδόμυχο πόθο να αναλάβει το υπουργείο εξωτερικών, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να προωθήσει κάποιον άλλον για την συγκεκριμένη θέση. Εκτός εάν τον ονειρεύεται υπουργό του!
Η κυρία ένδειξη ότι κάποιοι ετοιμάζουν τον κ. Καιρίδη για χαρτοφυλάκιο, είναι ο τρόπος που τον παρουσιάζουν τα κανάλια. Μιλάμε για πραγματικό φιλοτέχνημα. Με μεγάλη προσοχή φτιάχνουν το προφίλ του νέου βουλευτή, γεγονός που παραπέμπει σε προπομπό υπουργοποίησης.

Ενδεικτικό της προσοχής που χαίρει ο κύριος Δημήτρης Καιρίδης από τα κανάλια, είναι ότι φτάνουν στο σημείο να τον παρουσιάζουν ως τουρκοφάγο, τον βάζουν να απαντά στις προκλήσεις της Τουρκίας, εξαφανίζοντας έτσι το παρελθόν του.
Και αυτό έχει την σημασία του. Διότι για να αναλάβει ένα χαρτοφυλάκιο, ειδικά όταν αυτό συνδέεται με την εξωτερική πολιτική της χώρας κατά τη διάρκεια ελληνοτουρκικής κρίσης, ο κύριος Καιρίδης πρέπει οπωσδήποτε να εξαφανίσει κυριολεκτικά τις προγενέστερες δηλώσεις του. Οι οποίες δεν είναι απλά φιλοτουρκικές. Ας τις θυμηθούμε:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ