Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Ρεσιτάλ ασυννενοησίας για το άνοιγμα των σχολείων! Η Κεραμέως «αδειάζει» τον Πέτσα για τα rapid tests

Τελικά ποιος ξέρει να μας απαντήσει πώς θα ανοίξουν τα σχολεία;

Αλαλούμ επεισόδιο 3.652, φώτα, κάμερα, πάμε! Η κυβέρνηση επιμένει να μην κρύβει το μπάχαλο και   την έκδηλη ασυνεννοησία που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη της.

Ακόμα μια φορά, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επιβεβαιώνει ότι δεν μπορεί να συγχρονιστεί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, αφού άλλα λέει ο ένας, άλλα ανακοινώνει ο άλλος.

Μόλις δύο ημέρες πριν, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε στο Status Fm ότι η κυβέρνηση θα θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για στοχευμένα rapid tests σε μαθητές προκειμένου να ελεγχθεί το επιδημιολογικό φορτίο: «Πριν πάντως ανοίξουν τα σχολεία θα θέσουμε σε εφαρμογή ένα σχέδιο στοχευμένων ελέγχων στα παιδιά που είναι στις διάφορες βαθμίδες της εκπαίδευσής μας, προκειμένου να δούμε ποιό είναι το επιδημιολογικό φορτίο στα παιδιά σε σχέση με την κοινότητα. Και μετά θα προχωρήσουμε στο άνοιγμα».

Την Παρασκευή, η Νίκη Κεραμέως, σχολίασε ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να ανοίξουν τα σχολεία πριν από τις γιορτές, με πρώτα τα δημοτικά, ενώ απαντώντας σε ερώτηση στον Θέμα fm σχετικά με το αν θα πραγματοποιηθούν rapid tests στα σχολεία, η υπουργός διευκρίνισε ότι… δεν υπάρχει τέτοια εισήγηση.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ