Ρεσιτάλ ασυννενοησίας για το άνοιγμα των σχολείων! Η Κεραμέως «αδειάζει» τον Πέτσα για τα rapid tests

Τελικά ποιος ξέρει να μας απαντήσει πώς θα ανοίξουν τα σχολεία;

Must Read

Αλαλούμ επεισόδιο 3.652, φώτα, κάμερα, πάμε! Η κυβέρνηση επιμένει να μην κρύβει το μπάχαλο και   την έκδηλη ασυνεννοησία που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη της.

Ακόμα μια φορά, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επιβεβαιώνει ότι δεν μπορεί να συγχρονιστεί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, αφού άλλα λέει ο ένας, άλλα ανακοινώνει ο άλλος.

Μόλις δύο ημέρες πριν, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε στο Status Fm ότι η κυβέρνηση θα θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για στοχευμένα rapid tests σε μαθητές προκειμένου να ελεγχθεί το επιδημιολογικό φορτίο: «Πριν πάντως ανοίξουν τα σχολεία θα θέσουμε σε εφαρμογή ένα σχέδιο στοχευμένων ελέγχων στα παιδιά που είναι στις διάφορες βαθμίδες της εκπαίδευσής μας, προκειμένου να δούμε ποιό είναι το επιδημιολογικό φορτίο στα παιδιά σε σχέση με την κοινότητα. Και μετά θα προχωρήσουμε στο άνοιγμα».

Την Παρασκευή, η Νίκη Κεραμέως, σχολίασε ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να ανοίξουν τα σχολεία πριν από τις γιορτές, με πρώτα τα δημοτικά, ενώ απαντώντας σε ερώτηση στον Θέμα fm σχετικά με το αν θα πραγματοποιηθούν rapid tests στα σχολεία, η υπουργός διευκρίνισε ότι… δεν υπάρχει τέτοια εισήγηση.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This