Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Οι κοινωνικές επαφές του αντιδημάρχου με την Aston Martin και ο κηπουρός στην Τζιά! (pics)

Καταραμένη φτώχεια...

Ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων προκάλεσε αρκετό σάλο με την ανάρτησή του, την οποία μετά απέσυρε, ότι αυτό που νοσταλγεί λόγω πανδημίας, είναι το ωραίο του σπίτι στο Μπάντεν-Μπαντεν και η αγαπημένη του Aston Martin. Απλά καθημερινά πράγματα δηλαδή που κάθε πολίτης έχει στο μυαλό του βιώνοντας ένα καταστροφικό δεύτερο lockdown.

Για να απαλύνουμε το δράμα που ζει ο Νικόλαος Μακρόπουλος, του θυμίζουμε κάποιες ωραίες στιγμές από τις καλές εποχές, που δεν τον είχε καταβάλει η αγωνία της πανδημίας, που δεν ζούσε με το άγχος του lockdown και που μπορούσε να πάει από εκδήλωση σε εκδήλωση και να φωτογραφηθεί με εκλεκτούς της πολιτικής ζωής.

Με την Κατερίνα Μητσοτάκη, αδελφή του Πρωθυπουργού

Με την Αλεξία Μπακογιάννη, αδελφή του Δημάρχου Αθηναίων

Μετά από όλο το σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομα του κ.Μαρκόπουλου, άρχισε να κυκλοφορεί και μια απορία, την οποία παραθέτουμε χωρίς σχόλιο: «Είναι αλήθεια ότι ο αντιδήμαρχος που αναπολεί την Aston Martin και την έπαυλη στο Μπάντεν-Μπάντεν, είναι στα δικαστήρια με έναν πρώην κηπουρό του εξοχικού του στη Τζια γιατί χρωστάει κάτι μεροκάματα;»

Θυμίζουμε το Who is Who του αντιδημάρχου:

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» για τον δήμο Αθηναίων. Ο κ. Μακρόπουλος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Leeds. Μυήθηκε στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης από τον αείμνηστο δήμαρχο Αθηναίων Γ. Πλυτά. Το 1998 απόκτησε την Ευρώπη Ασφαλιστική.

χει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Πρόεδρος του Association of Lloyd’s Brokers Representatives in Greece, Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Υπήρξε Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μέλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, ΓΓ του Συνδέσμου Εκπροσώπων Ασφαλιστικών Εταιριών, Μέλος, Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων. Το 2018 έλαβε τη διάκριση του «Ηγέτη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ