Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ την «έπεσε» στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον για έλλειψη… ενσυναίσθησης!

Αφορμή η περίφημη ποδηλατάδα στην Πάρνηθα

Must Read

Τους έδωσε πάσα για αντιπολίτευση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλοι τους χρησιμοποίησαν την ίδια λέξη για να τον… χτυπήσουν: «ενσυναίσθηση»!

Θα τους την έστειλε σε sms ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι όλοι οι βουλευτές του είπαν την ίδια λέξη. Άρα ήταν «γραμμή Κουμουνδούρου»…

Μιλάμε για τις ορθοπεταλιές του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα που ξεσήκωσαν τους συριζαίους… Τον κατηγόρησαν, λοιπόν, για έλλειψη ενσυναίσθησης.

Ακόμα και η Ραλλία Χρηστίδου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, του τα «έχωσε» κανονικά μέσω του διαδικτύου: «Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας πια: ποδηλατάδα σε μια τραγική συγκυρία, ξένοιαστος και χαμογελαστός και, κυρίως, χωρίς μάσκα ανάμεσα σε άλλους συναθλούμενους, οι οποίοι ήταν επίσης χωρίς μάσκα και χωρίς να τηρούν καμία απόσταση. Θα μου πείτε, δεν ήταν δα και νέοι σε κάποια πλατεία να στείλουμε αστυνομικούς. Στην Πάρνηθα δεν κολλάει, στην Κυψέλη κολλάει μόνο. Πέρα όμως από το χιούμορ, που είναι η ύστατη καταφυγή πολλές φορές, λέμε ότι, αν μας σώσει κάτι σε αυτή τη δύσκολη, την τραγική συγκυρία, θα είναι τελικά η αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση, χαρακτηριστικά που τις δύο τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός μας ξέρει να τα ζητάει και να τα απαιτεί συχνά από εμάς, αλλά συνεχώς αποδεικνύει ότι ο ίδιος δεν τα διαθέτει ούτε στο ελάχιστο».

«Ενσυναίσθηση», η λέξη της χθεσινής ημέρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This