O Πέτσας πήγε κι αυτός στην Πάρνηθα για να «ξεπλύνει» τον Μητσοτάκη

Καθόλου ανέμελος στην «αποστολή» του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Must Read

Αγώνα δρόμου κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, (πλέον και κυριολεκτικά) προκειμένου να δικαιολογήσει τις βόλτες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, μιάμιση ώρα μακριά από το σπίτι του.

Μια μέρα πριν τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, ο Στέλιος Πέτσας, φόρεσε τη φόρμα του και πήγε για άσκηση μαζί με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα. Το Μαξίμου όπως φαίνεται έστειλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να «ξεπλύνει» την ανεμελιά του Μητσοτάκη, με αυστηρή οδηγία να φορά μάσκα. Έτσι, Πέτσας και Σκέκρας πόζαραν κρατώντας μάλιστα τεράστιες αποστάσεις ακόμα και με τις ίδιες τους τις συζύγους!

Αυτό άλλωστε θέλησε να διαμηνύσει μέσω της συνέντευξής του ο πρωθυπουργός, ότι δικάστηκε από τα ΜΜΕ και την αντιπολίτευση για μια ανέμελη στιγμή της καθημερινότητας. Ξέχασε να αναφέρει όμως ότι αυτή η ανεμελιά θα κόστιζε 600 ευρώ στους πολίτες, δηλαδή 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση μέχρι την Πάρνηθα και 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας. Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε συγγνώμη για το δεύτερο, αφού δικαιολόγησε ξανά την βόλτα στην Πάρνηθα ως επιτρεπτή μετακίνηση εντός της περιφέρειας, τη στιγμή που οι πολίτες έχουν οδηγία να ασκούνται μόνο κοντά στην οικία τους.

Το trikalavoice.gr δημοσίευεσε τη φωτογραφία από τον περίπατο του Στέλιου Πέτσα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This