Ο Π. Λάμπρου θέλει μεταγωγή του Δ. Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές

Θερμός υποστηρικτής του Κουφοντίνα

Must Read

Τον εκτελεστή δολοφόνο της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα υποστηρίζει και πάλι δημόσια το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου, γνωστός υπερασπιστής ακραίων του αριστερού χώρου.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατία», σε ανάρτησή του στο facebook, αναφορικά με το νομοσχέδιο για το σωφρονιστικό σύστημα, δηλώνει προκλητικά ότι με «φωτογραφική διάταξη στερούν από τον Κουφοντίνα τη μεταγωγή σε αγροτικές φυλακές, μολονότι διάγει σχεδόν είκοσι χρόνια συνεχόμενου εγκλεισμού».

Η ΝΔ, όπως ισχυρίζεται, «εφαρμόζει την πολιτική της, σκληρή και απάνθρωπη, κοινωνικά και ταξικά μεροληπτική. Αλλά αυτή την πολιτική είχε εξαγγείλει, με αυτή την πολιτική εκφώνηση κέρδισε τις εκλογές. Υπό αυτή την έννοια δείχνει συνέπεια ανάμεσα στον λόγο και στην πράξη. Η Ν.Δ., τουλάχιστον όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακολουθεί ακροδεξιά πολιτική. Να το πούμε διαφορετικά; Ακολουθεί πολιτική Ορμπαν και Σαλβίνι».

Η κυβέρνηση, όπως υποστηρίζει ο κ.Λαμπρου, «ψήφισε μόνη της το νομοσχέδιο για το σωφρονιστικό που μας γυρίζει χρόνια πίσω, καθώς ο θεσμός της άδειας μπαίνει σε…. καραντίνα, ενώ οι αγροτικές φυλακές θα είναι άπιαστο όνειρο για τη συντριπτική πλειοψηφία των κρατουμένων».

Και προσθέτει: «Την ίδια ώρα η Ν.Δ. συνθλίβει το κράτος δικαίου αναλαμβάνοντας ρόλο ενός νέου, υπέρτατου δικαστηρίου. Και ξαναρίχνει επιπλέον ποινές και δεν συγκινείται από τους θανάτους και τις απαράδεκτες συνθήκες κράτησης στις φυλακές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This