Σε σύγχυση η Κύπρος μετά την καταψήφιση του προϋπολογισμού

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει σαφές πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν πρόκειται να παραιτηθεί

Must Read

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Κύπρο η καταψήφιση του Προϋπολογισμού, για πρώτη φορά από το 1963, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση παραίτησης του Προέδρου Αναστασιάδη, την ώρα που το υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε ήδη τη διαδικασία κατάρτισης νέου κειμένου.

Ο Κυριάκος Κούσιος, λίγες ώρες μετά την καταψήφιση του Προϋπολογισμού, αφού τόνισε πως ο Νίκος Αναστασιάδης δεν παραιτείται, τόνισε ότι η κυβέρνηση θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλιστεί η στήριξη των πολιτών μέχρι να ψηφιστεί ο κρατικός Προϋπολογισμός.

Μάλιστα, ο κ. Κούσιος διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλάι των πολιτών και θα συνεχίσει να τους στηρίζει όπως έκανε μέχρι τώρα, ενώ επεσήμανε ότι αρχίζουν αμέσως οι διεργασίες και οι επαφές με όλους, πλην του ΔΗΚΟ, αφού, όπως τόνισε, ΔΗΚΟ και Νικόλας Παπαδόπουλος τηρούν την ίδια στάση και «η επιμονή του δεν δίνει περιθώρια  διαβούλευσης». 

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, με την οποία τον
καλεί έστω και τώρα να πράξει το αυτονόητο και να δώσει άμεση εντολή για παράδοση
στην Ελεγκτική Υπηρεσία αντιγράφων όλων των φακέλων των πολιτογραφήσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστασιάδη, η κίνηση του ΔΗΚΟ αποτελεί «καθαρό εκβιασμό, κι αυτό γιατί ένα κόμμα το οποίο δεν διαφωνεί με τη φιλοσοφία του Προϋπολογισμού, για λόγους άσχετους, αφήνει τους συμπολίτες μας χωρίς την αναγκαία στήριξη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This