Εάν στο ΚΙΝΑΛ νοιάζονται για τους φτωχούς, ας εξοφλήσουν τα δάνεια τους

Ο Έλληνας πολίτης πλούσιος ή φτωχός, εξαναγκάστηκε να πληρώσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια για να σώσει τις τράπεζες.

Must Read

Συγκινητικό το μήνυμα της κυρίας Φώφης Γεννηματά που έπαιξε σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Ζήτησε στήριξη σε αυτούς που πραγματικά δεν έχουν να φάνε.

Εάν το εννοεί η κυρία Γεννηματά, ας πράξει το αυτονόητο. Ας πληρώσει τα θαλασσοδάνεια του ΠΑΣΟΚ που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.

Τα εκατοντάδες εκατομμύρια που χρωστάει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. η Ν.Δ. και επιμέρους πολιτικά στελέχη αυτών των κομμάτων, δάνεια που ποτέ δεν αποπλήρωσαν, επιβάρυναν εντέλει τον ελληνικό λαό που με τους φόρους του ανακεφαλαιοποίησε τις ελληνικές τράπεζες.

Ο Έλληνας πολίτης λοιπόν, πλούσιος ή φτωχός, εξαναγκάστηκε να πληρώσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια για να σώσει τις τράπεζες. Εάν τα δάνεια των κομμάτων δεν είχαν δοθεί ή είχαν αποπληρωθεί στην ώρα τους, τότε η Ελλάδα θα μπορούσε να ασκήσει ισχυρότερη κοινωνική πολιτική προς όφελος των αδύναμων. Αυτών που «δεν έχουνε φάνε», όπως είπε η κυρία Φώφη Γεννηματά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This