Τι έγιναν τα 25 εκατομμύρια εμβόλια που θα παίρναμε κύριε Μητσοτάκη;

Must Read

Άλλο ένα φιάσκο, άκρως επικίνδυνο για την Ελλάδα. Μετά και τις κυρώσεις που «θα δάγκωναν», αλλά εξελίχθηκαν σε «γλείψιμο» στην Τουρκία, έχουμε νέα ψυχρολουσία με τα εμβόλια. Μία αποτυχία που δυστυχώς την χρεώνεται προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είτε ζει εκτός πραγματικότητας, είτε ότι έχει δίπλα του άκρως επικίνδυνους συμβούλους.
Δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να δηλώνει δημοσίως ότι «η Ελλάδα θα λάβει πάνω από 25 εκατ. δόσεις εμβολίων», λίγες ημέρες μετά να κάνουν λόγο για «μερικές εκατοντάδες χιλιάδες» και εντέλει να καταλήγουμε σε κάτω από 10.000 δόσεις!

Η επίμαχη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Για όλες αυτές τις παλινωδίες, τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στα θέματα της πανδημίας, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς για τις ολέθριες αποτυχίες της κυβέρνησης. Είτε ο πρωθυπουργός είναι εκτός πραγματικότητας και ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, είτε έχει επικίνδυνους συμβούλους που τον οδηγούν σε έναν συνεχή διασυρμό, που δεν είναι επικοινωνιακός, αλλά ταυτίζεται με επικίνδυνες εξελίξεις για την χώρα και την κοινωνία.
Αφήνουν τον πρωθυπουργό να γελοιοποιείται και να εκτίθεται προσωπικά και έπειτα αντί να πέσουν κεφάλια, προσπαθούν μέσω της επικοινωνιακής προπαγάνδας να διαγράψουν τις αστοχίες από την μνήμη των πολιτών.

Πλέον τις απαντήσεις πρέπει να της δώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Τον δουλεύουν η μας δουλεύει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This