Έπαιξε… μπάλα ο Ν. Δένδιας! Έκανε το εμβόλιο και ευχαρίστησε μέσω Twitter τους υγειονομικούς

Εμφανίστηκε με μπλούζα της Λίβερπουλ και δήλωσε οτι «σηκώνουν τα μανίκια»

Must Read

Με… ποδοσφαιρική διάθεση και με μπλούζα που έφερε το σήμα της Λίβερπουλ εμφανίστηκε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, προκειμένου να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο… Τσιμίκας της κυβέρνησης, γνωστός για την αγάπη που τρέφει για το ποδόσφαιρο, καθώς το καλοκαίρι είχε υποδεχτεί την Ισπανίδα ομόλογό του φορώντας μάσκα του Παναθηναϊκού, επέλεξε να εμφανιστεί με μια μαύρη κοντομάνικη μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα της ομάδας του ομώνυμου μεγάλου λιμανιού στην Αγγλία, ώστε να μπει στο «γήπεδο» της εκστρατείας κατά του κορονοϊού, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα και στους απανταχού λάτρεις των σπορ.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο κ. Δένδιας ανάρτησε σχετικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο twitter, ευχαριστώντας το υγειονομικό προσωπικό, που τους τελευταίους 10 μήνες δίνει μάχη στα νοσοκομεία της χώρας, και τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο που επιδόθηκαν σε ένα «σπριντ» για την παρασκευή του εμβολίου.

«Σηκώνουμε μανίκια, κάνουμε το εμβόλιο, προστατεύουμε τους εαυτούς μας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, την κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα. Ευχαριστούμε τους δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο που εργάσθηκαν σκληρά για να μας προσφέρουν τη δυνατότητα για ελευθερία από τον Covid-19» έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This