Με τους νέους ΥΠΕΞ Αρμενίας και Αλβανίας μίλησε ο Νίκος Δένδιας: Οι διμερείς σχέσεις στο προσκήνιο

Αρά Αϊβαζιάν και Όλτα Τσάσκα οι συνομιλητές του Έλληνα ΥΠΕΞ

Must Read

Νέα πρόσωπα, αλλά ίδιοι οι στόχοι. Η Αρμενία και η Αλβανία όρισαν τους νέους Υπουργούς Εξωτερικών τους, με τους οποίους επικοινώνησε σήμερα ο Νίκος Δένδιας, με τις διμερείς σχέσεις να είναι υπεράνω προσώπων.

Αρχικά ο Έλληνας ΥΠΕΞ μίλησε με το νέο Αρμένιο ομόλογό του, Αρά Αϊβαζιάν (Ara Aivazian). Στο επίκεντρο της συνομιλίας τους βρέθηκαν οι στενοί δεσμοί και οι ισχυρές διμερείς σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Αρμενίας και οι πρόσφατες περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολούθως, ο Νίκος Δένδιας επικοινώνησε με τη νεο-ορισθείσα ομόλογό του της Αλβανίας Όλτα Τσάσκα (Olta Xhacka) και κατα τη συνομιλία τους υπογράμμισε τη βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This