Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ για την πανδημία – «Σεβασμό» ζήτησε από την Τουρκία ο Μισέλ

Ας κάνει ό,τι θέλει δηλαδή ο Ερντογάν, αρκεί να είναι ευγενής.

Must Read

Πριν το τέλος του Ιανουαρίου οι 27 ηγέτες της ΕΕ θα έχουν έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με αντικείμενο την πανδημία, το συντονισμό σε σχέση με τα διαθέσιμα εργαλεία και την πορεία του εμβολιασμού. Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Από τη Λισαβόνα όπου βρέθηκε με αφορμή την ανάληψη από την Πορτογαλία της εξάμηνης προεδρίας του Συμβουλίου, ο Μισέλ αναφέρθηκε και στην Τουρκία:

«Τον Δεκέμβριο πήραμε την απόφαση για την Τουρκία σε συνέχεια του πλαισίου του Οκτωβρίου. Κάναμε ακριβώς αυτό που είχε προγραμματιστεί, αναλύσαμε την κατάσταση και λάβαμε αποφάσεις για την Τουρκία. Και επίσης θα επανέλθουμε στο θέμα της Τουρκίας τον Μάρτιο και ενθαρρύνουμε τις απευθείας συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και επίσης τις συζητήσεις για το Κυπριακό στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Και ήμασταν απολύτως ξεκάθαροι. Θέλουμε να δούμε τον σεβασμό απέναντι στην ΕΕ και τα κράτη μέλη».

Μάλιστα. «Σεβασμό» θέλει ο Μισέλ, όχι τερματισμό των παράνομων και προκλητικών ενεργειών κατά Ελλάδας και Κύπρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This