Τσίπρας κατά Μητσοτάκη και ιεραρχίας για το άνοιγμα των εκκλησιών – Για «ιό Χριστιανοφοβίας» μιλά ο Βελόπουλος

«Επί ΝΔ αποδεικνύεται ότι οι νόμοι και τα διατάγματα του κράτους, δεν ισχύουν για όλους», λέει το ΚΙΝΑΛ από την πλευρά του

Must Read

Στο άνοιγμα των εκκλησιών σήμερα αναφέρεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «η διαχείριση ακόμη και των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώνει, εξελίσσεται σε θέατρο του παραλόγου», αλλά και την ιεραρχία, για την οποία αναφέρει ότι «αγνόησε τα περιοριστικά μέτρα» και άνοιξε τις εκκλησίες.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η διαχείριση ακόμη και των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώνει ο κ. Μητσοτάκης, εξελίσσεται σε θέατρο του παραλόγου. Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων. Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα. Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω; Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί».

Κ. Βελόπουλος: «Κατά την άποψή μου έχει πέσει και ιός Χριστιανοφοβίας»

Στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην Μητρόπολη Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου, παρευρέθη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Εξερχόμενος της Μητροπόλεως είχε σύντομη συνομιλία με δημοσιογράφους, όπου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εύχομαι ο θεός να φωτίσει όλους τους Έλληνες και κυρίως την κυβέρνηση».

Επεσήμανε δε, κάνοντας δηκτικό σχόλιο, ότι «το περίεργο για την κυβέρνηση είναι ότι στα λεωφορεία στα τρένα, στα ρεβεγιόν στο Ντουμπάι, στο εφετείο και στο πολυτεχνείο δεν κολλάει», αλλά στην εκκλησία «κολλάει».

«Κατά την άποψή μου έχει πέσει και ιός Χριστιανοφοβίας», συμπλήρωσε.

ΚΙΝΑΛ: «Οι ευθύνες είναι μεγάλες και ανήκουν αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη»

Για τον συνωστισμό στις Εκκλησίες ανακοίνωση εξέδωσε και το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο επιτίθεται επίσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθιστώντας τον υπεύθυνο, με έμμεσα βέλη ωστόσο και στην ιεραρχία, καθώς αυτή πήρε την απόφαση να ανοίξουν οι εκκλησίες.

«Επί ΝΔ αποδεικνύεται ότι οι νόμοι και τα διατάγματα του κράτους, δεν ισχύουν για όλους. Παρά τους κινδύνους και τις προειδοποιήσεις των ειδικών για την δημόσια υγεία. Η Κυβέρνηση ανακάλεσε ουσιαστικά τις αποφάσεις της και ο συνωστισμός σε εκκλησίες ήταν γεγονός. Νέες συγγνώμες τύπου Γεωργιάδη θα ηχούν πλέον ως κοροϊδία. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και ανήκουν αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This