Δύο χρόνια κράτησε ο γάμος του Γιάννη Μπουτάρη με τη νεαρή Μαρία Ιωαννίδου

Ελεύθερος (και πάλι) o πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Must Read

Αποκάλυψη Μπουτάρη, ότι χώρισε από την τελευταία και νεότατη σύζυγό του. Ο ίδιος, με αφορμή το τελευταίο βιβλίο του που μόλις κυκλοφόρησε και τιτλοφορείται «Εξήντα χρόνια τρύγος», αποκαλύπτει τον χωρισμό του από την νεαρή και όμορφη Μαρία Ιωαννίδου, την οποία παντρεύτηκε το 2018.

Το διαζύγιο αυτό ήταν άγνωστο δημοσίως, ως την ώρα που αποφάσισε εκείνος να το δηλώσει, και εξέπληξε πολλούς που ίσως πίστευαν ότι ο Γιάννης Μπουτάρης στα 78 του θα άραζε πια. Μόνο που δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και αυτή η σχέση κράτησε λιγότερο από δύο χρόνια, παρότι ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό και από τις δύο πλευρές. Ο 76χρονος τότε δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αγάπης με τη σύντροφό του και να παντρευτεί με σύμφωνο συμβίωσης, όπως και έγινε.

Yστερα από τον θάνατο της πρώτης του γυναίκας Αθηνάς ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε δεσμό με την Αυστριακή Γκαμπριέλα Σάινερ, με την οποία έζησε μαζί επί 13 ολόκληρα χρόνια. Ο χωρισμός ήρθε το 2015. Φυσικά ο Γιάννης Μπουτάρης δεν έκλεισε την πόρτα της… καρδιάς του επειδή τα χρόνια πέρασαν. Τότε ήταν που βρέθηκε στον δρόμο του η κοσμηματοπώλισσα Μαρία Ιωαννίδου, η νεαρότατη τελευταία σύζυγός του. Η Μαρία Ιωαννίδου προέρχεται από γνωστή οικογένεια χρυσοχόων, με κωνσταντινουπολίτικες ρίζες.

Η παράδοση αυτή πέρασε στα χέρια της, αλλά και σε αυτά της αδερφής της Κατερίνας. Η ίδια έχει σπουδάσει γεμολογία στη Γαλλία. Το ζευγάρι Μπουτάρη – Ιωαννίδου, παντρεύτηκε το 2018 και ζούσε μέχρι πρότινος σε ένα διαμέρισμα στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με τα δύο παιδιά της Μαρίας Ιωαννίδου. Ομως δύο χρόνια μετά ήρθε ο χωρισμός. Αλλωστε ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης το επιβεβαίωσε και δημοσίως λέγοντας: «Τώρα δεν είμαι με καμία. Η γυναίκα που αγαπούσα πέθανε. Μ’ αυτήν ήμουν ερωτευμένος από τα δεκαέξι μου. Κάναμε παιδιά, εγγόνια, χωρίσαμε… Μόνος μένω. Παντρεύτηκα ξανά πριν από δύο χρόνια, αλλά ο γάμος απέτυχε».

Ο αεικίνητος, ερωτικότατος και ακομπλεξάριστος σε όλα του πρώην δήμαρχος είναι ξανά ελεύθερος. Σπεύσατε οι ενδιαφερόμενες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This