«Καθάρισε» για το επίδομα ξυλείας στην Καβάλα ο Μακάριος Λαζαρίδης

O ρόλος του βουλευτή είναι «να χρησιμεύει στους πολίτες»

Must Read

Πήραν το επίδομα ξυλείας, με παρέμβαση του βουλευτή τους Μακάριου Λαζαρίδη.

Περισσότερες από 200 οικογένειες στα χωριά Νικήσιανη και Παλαιοχώρι της Καβάλας κινδύνευαν να χάσουν το επίδομα ξυλείας, πολύτιμο για τους κατοίκους αυτών των περιοχών, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ από το κλείσιμο των ΕΛ.ΤΑ. και την αλλαγή στον Ταχυδρομικό Κώδικα.

«Μόλις ενημερώθηκα για το πρόβλημα, επικοινώνησα με τη διευθύντρια Φορολογικής Διοίκησης της ΑΑΔΕ, κυρία Ηλιοπούλου. Κατάλαβε το σοβαρό και συνάμα δίκαιο αίτημα, και πολύ γρήγορα λύθηκε το πρόβλημα. Πλέον το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα οι συμπολίτες μας από αυτά τα δύο χωριά να μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το επίδομα» λέει στη στήλη ο Μακάριος Λαζαρίδης. Άλλωστε ο ρόλος του βουλευτή είναι «να χρησιμεύει στους πολίτες».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This