Συνταξιούχος θαυμάστρια του Αλέξη στην Πάτρα: «Μας κατέστρεψε!» (video)

Η Πατρινιά συνταξιούχος «κατακεραύνωσε» τον Μητσοτάκη

Must Read

Στην Πάτρα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης και συμμετεπίχε σε σύσκεψη με τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, του νοσηλευτικού ιδρύματος και διευθυντές κλινικών.

«Πρωτοφανής επιτελική ανικανότητα»

«Νομίζω ότι στην υπόθεση του εμβολιασμού φανερώνεται η πρωτοφανής ανεπάρκεια του λεγόμενου επιτελικού κράτους» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Ένα επιτελικό κράτος που δεν είναι σε θέση ούτε να οργανώσει στοιχειωδώς τον εμβολιασμό, ώστε άνθρωποι 85-90 ετών να μην αναγκάζονται να μετακινηθούν μεγάλες αποστάσεις και να βρεθούν στα νοσοκομεία για να εμβολιαστούν, δηλαδή σε ένα χώρο που αντικειμενικά υπάρχουν και μικρόβια και ιοί και είναι δύσκολος χώρος για αυτές τις ηλικίες, ενώ υπάρχουν τοπικές μονάδες υγείας ή κέντρα υγείας, τα οποία αν ήταν στελεχωμένα, θα μπορούσαν να αναλάβουν τον εμβολιασμό. Ο εμβολιασμός είναι για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, δεν είναι δουλειά των νοσοκομείων. Αυτή λοιπόν η πρωτοφανής επιτελική ανικανότητα του κράτους του κυρίου Μητσοτάκη μας έχει οδηγήσει εδώ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επανέλαβε ότι χρειάζονται αποφάσεις και μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας.

«Βάλε τα δυνατά σου να βγείς πάλι!»

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μια ευχάριστη συνάντηση από μια συνταξιούχο θαυμάστριά του η οποία μόλις τον είδε να περπατά στον εμπορικό δρόμο Ρήγα Φεραίου, έσπευσε να του μιλήσει και να μιλήσει για την δυσαρέσκεια της από τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Μας κατέστρεψε, βάλε τα δυνατά σου να βγείς πάλι!» ακούγεται να λέει στον Αλέξη Τσίπρα η συνταξιούχος που εξέφρασε ανοιχτά την στήριξη και την εμπιστοσύνη της στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This