Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Συνταξιούχος θαυμάστρια του Αλέξη στην Πάτρα: «Μας κατέστρεψε!» (video)

Η Πατρινιά συνταξιούχος «κατακεραύνωσε» τον Μητσοτάκη

Στην Πάτρα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης και συμμετεπίχε σε σύσκεψη με τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, του νοσηλευτικού ιδρύματος και διευθυντές κλινικών.

«Πρωτοφανής επιτελική ανικανότητα»

«Νομίζω ότι στην υπόθεση του εμβολιασμού φανερώνεται η πρωτοφανής ανεπάρκεια του λεγόμενου επιτελικού κράτους» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Ένα επιτελικό κράτος που δεν είναι σε θέση ούτε να οργανώσει στοιχειωδώς τον εμβολιασμό, ώστε άνθρωποι 85-90 ετών να μην αναγκάζονται να μετακινηθούν μεγάλες αποστάσεις και να βρεθούν στα νοσοκομεία για να εμβολιαστούν, δηλαδή σε ένα χώρο που αντικειμενικά υπάρχουν και μικρόβια και ιοί και είναι δύσκολος χώρος για αυτές τις ηλικίες, ενώ υπάρχουν τοπικές μονάδες υγείας ή κέντρα υγείας, τα οποία αν ήταν στελεχωμένα, θα μπορούσαν να αναλάβουν τον εμβολιασμό. Ο εμβολιασμός είναι για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, δεν είναι δουλειά των νοσοκομείων. Αυτή λοιπόν η πρωτοφανής επιτελική ανικανότητα του κράτους του κυρίου Μητσοτάκη μας έχει οδηγήσει εδώ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επανέλαβε ότι χρειάζονται αποφάσεις και μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας.

«Βάλε τα δυνατά σου να βγείς πάλι!»

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μια ευχάριστη συνάντηση από μια συνταξιούχο θαυμάστριά του η οποία μόλις τον είδε να περπατά στον εμπορικό δρόμο Ρήγα Φεραίου, έσπευσε να του μιλήσει και να μιλήσει για την δυσαρέσκεια της από τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Μας κατέστρεψε, βάλε τα δυνατά σου να βγείς πάλι!» ακούγεται να λέει στον Αλέξη Τσίπρα η συνταξιούχος που εξέφρασε ανοιχτά την στήριξη και την εμπιστοσύνη της στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ