23 Ιανουαρίου ρίχνουν στη θάλασσα την φρεγάτα «İstanbul» οι Τούρκοι!

Δυο μέρες πριν τις... διερευνητικές επαφές μας στέλνουν ξεκάθαρο απειλητικό μήνυμα!

Must Read

23 Ιανουαρίου αποφάσισαν, καθόλου τυχαία, να ρίξουν στη θάλασσα την φρεγάτα «İstanbul» οι Τούρκοι! Πρόκειται για την πρώτη φρεγάτα «κλάσης Ι» που κατασκεύασε η τουρκική Αμυντική Βιομηχανίας στο πλαίσιο του προγράμματος MİLGEM (Εθνικό Πλοίο).

Καθόλου τυχαίο επίσης δεν είναι και το όνομα που διάλεξαν να δώσουν στην φρεγάτα! Η «Κωνσταντινούπολη» διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου, σύστημα διαχείρισης μάχης νέας γενιάς και προηγμένα όπλα, ραντάρ, αισθητήρες και συστήματα επικοινωνιών και πλοήγησης. Έχει μήκος 113 μέτρα και πλάτος 14,4 μέτρα. Στόχος της Άγκυρας είναι η πρώτη φρεγάτα «κλάσης İ» να παραδοθεί στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό το 2023.

Να υπενθυμίσουμε ότι δυο μέρες αργότερα, στις 25 Ιανουαρίου, στην Κωνσταντινούπολη θα ξεκινήσει ο 61ος γύρος διερευνητικών επαφών. Και με αυτές τις συνθήκες -μας στέλνουν ξεκάθαρα το μήνυμα οι Τούρκοι- είναι απορίας άξιο, τι ακριβώς πάμε να… διερευνήσουμε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο και υπεξαίρεσαν χρήματα από τα Λουτρά Λαγκαδά!

Σχηματίστηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες

More Articles Like This