Τρίτη 22/6/2021

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια… Νέο «άδειασμα» σε Άδωνι από το Μαξίμου

Βιάστηκε πάλι να δώσει ελπίδες...

«Αδειάζει» (για άλλη μια φορά, δεν αποτελεί πλέον έκπληξη) τον Άδωνι Γεωργιάδη το Μέγαρο Μαξίμου όσον αφορά τη… βιασύνη του να προαναγγείλει το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μπορεί να εξέφρασε δημοσίως την πρόθεσή του για άρση των περιοριστικών μέτρων όσον αφορά τα χιονοδρομικά, κάτι τέτοιο όμως δεν αναμένεται άμεσα.

Το άνοιγμά τους θεωρείται εξίσωση ιδιαίτερα δύσκολη στην κυβέρνηση, καθώς μια τέτοια ενέργεια «χτυπά» πάνω στη διαπεριφερειακή μετακίνηση. Και αυτή τη στιγμή η απελευθέρωση των μετακινήσεων από νομό σε νομό, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις συστάσεις των ειδικών επιστημόνων, δεν μπορεί να γίνει.

Έτσι, προκύπτει ζήτημα και για άλλες δραστηριότητες που απαιτούν μετακίνηση εκτός νομού και τουλάχιστον προσώρας το Μέγαρο Μαξίμου δεν δείχνει διατεθειμένο να κάνει πίσω. Ο κ. Γεωργιάδης υπερασπίζεται με πάθος το άνοιγμα της συγκεκριμένης κατηγορίας επιχειρήσεων, αφού, όπως εξηγεί, «είναι μια εποχική δραστηριότητα και αυτοί οι άνθρωποι, αν δεν δουλέψουν τώρα, δεν θα το κάνουν κάποια άλλη περίοδο».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ