Σε ρόλο… Νίκου Ξανθόπουλου ο Χατζηδάκης στην τηλεδιάσκεψη του ΣΕΒ!

Νοιάζεται για την... εργατιά ο αντιπρόεδρος!

Must Read

Τηλεδιάσκεψη είχε σήμερα ο υπουργός και αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Να συζητήσουν για τις τρεις νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δηλαδή το εργασιακό νομοσχέδιο, τη μεταρρύθμιση επικουρικών συντάξεων και το νομοσχέδιο για την κατάρτιση. Τρεις «καυτές» παρεμβάσεις για το χώρο της εργασίας.

Σε αυτή την τηλεδιάσκεψη λοιπόν ο Χατζηδάκης ανέλαβε ρόλο… Νίκου Ξανθόπουλου, του παιδιού της εργατιάς! Και για να πείσει δήλωσε: «Μιλάμε για πρωτοβουλίες που επιδιώκουν να συνδυάσουν την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας με την προστασία των εργαζομένων».

Για το εργασιακό νομοσχέδιο, σημείωσε ότι ρυθμίζει θέματα που έχουν τεθεί τόσο από την πλευρά των εργοδοτών όσο και από την πλευρά των εργαζομένων, με ισορροπία και με γνώμονα τις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές! Μόνο που δεν είπε με ποιες ευρωπαϊκές πρακτικές είμαστε: με αυτές των σκανδιναβικών χωρών ή αυτές της Βουλγαρίας;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This