«Βόμβες» στο Μαξίμου από τον Γιάννη Βαληνάκη για τις «διερευνητικές»!

«Κακώς προσήλθαμε τόσο γρήγορα σε έναν διάλογο με την Τουρκία»

Must Read

Ο Γιάννης Βαληνάκης, στενός φίλος και συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, που έχει διατελέσει Υφυπουργός Εξωτερικών 2004 -2009, μιλώντας στο Kontra και την εκπομπή Western του Πάνου Παναγιωτόπουλου, βάζει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό.

Καταγγέλλει επί της ουσίας τις «διερευνητικές» Μητσοτάκη, δηλώνοντας πως «κακώς προσήλθαμε τόσο γρήγορα σε έναν διάλογο με την Τουρκία» και ότι έπρεπε να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο την Σύνοδο Κορυφής, που θα επέβαλε κυρώσεις στον Ερντογάν και πως τελικά δίνουμε έτσι συγχωροχάρτι στους Τούρκους!

«Δεν πας, όταν η Τουρκία έχει ανάγκη τα πιστοποιητικά καλού παιδιού, να της δώσεις το σωσίβιο που χρειάζεται ο Ερντογάν σε μια στιγμή που πιέζεται και εσωτερικά και εξωτερικά», τόνισε χαρακτηριστικά και με νόημα ο γνώστης των εξωτερικών υποθέσεων. Η δε απάντησή του στην ερώτηση για τις αποφάσεις της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα, τα λέει όλα:
«Τώρα γιατί η κυβέρνηση το κάνει αυτό; Πιστεύω ότι υπάρχει μια ρομαντική διάθεση σε πολλούς, κυρίως σε αυτούς που προέρχονται από την Σημιτική πλευρά».

«Βόμβες» μεγατόνων από τον Βαληνάκη, που με την εμπειρία του ακυρώνει τους χειρισμούς Μητσοτάκη στο τόσο σοβαρό εθνικό μας θέμα. Το Μαξίμου ακούει ή έχουν πέσει τ’ ανάσκελα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This