Παρασκευή 6/8/2021

Δύσκολες ώρες για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Κινήσεις απόγνωσης από τον υπουργό ανάπτυξης

Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα με το χαρτοφυλάκιο που έχει αναλάβει ο κύριος Γεωργιάδης στο υπουργείο ανάπτυξης. Ότι τουλάχιστον έχει απομείνει από αυτό.

Το Ελληνικό όχι μόνο δεν έχει μπουλντόζες, αλλά δεν έχει απομείνει ούτε σκεπάρνι. Οι επενδυτές που δεσμευόταν ότι θα φέρει, όχι μόνο δεν έρχονται αλλά επιδεικτικά στρέφονται ακόμα και στην Αλβανία, ακυρώνοντας υποτιθέμενες επενδύσεις που θα έκαναν σε ελληνικό έδαφος. Τώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης στέλνει πρόσκληση σε αλβανούς επενδυτές για να έρθουν στην Ελλάδα.

Αυτό μπορείς να το πεις και υποβάθμιση. Εάν δούμε το ιστορικό των δηλώσεων του υπουργού ανάπτυξης, πραγματικά καταλαβαίνουμε σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται, στην αγωνία του να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα.

Άδωνις αμερικάνοι επενδυτέςΣτην αρχή ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε να φέρει αμερικανούς επενδυτές. Δεν τα κατάφερε.

Αντώνης επενδυτές Γερμανοί ΕμιράταΈπειτα, προσπάθησε να φέρει επενδυτές από την Γερμανία και τα Εμιράτα.εντέλει αντί για Γερμανούς, ήρθαν κάτι αλβανοί του Κοσόβου με μία πτωχευμένη γερμανική εταιρία για να πάρουν τις επιδοτήσεις! Οι δε επενδυτές από τα Εμιράτα, προτίμησαν να πάνε να επενδύσουν στο Δυρράχιο της Αλβανίας!

Άδωνις Αλβανία επενδυτέςΕντέλει, ο υπουργός ανάπτυξης αποφάσισε να προκαλέσει επενδυτές από την Αλβανία, προκειμένου να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη στην Ελλάδα. Όχι, δεν είναι ανέκδοτο, είναι επίσημη πρόσκληση του Άδωνι Γεωργιάδη. Θυμίζοντας την αλήστου μνήμης παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά το 1991 στον Αλία, που ο Σαμαράς μιλούσε για επενδύσεις, και ο Αλία άνοιγε τις φυλακές και έστελνε εδώ βιαστές και μαχαιροβγάλτες.

Μην του μπουν μόνο τίποτα ιδέες και στραφεί στην βόρεια Συρία για να βρει επενδυτές. Αυτούς εκεί που έχουν θησαυρίσει από το λαθρεμπόριο πετρελαίου και δεν έχουν τι να κάνουν τα λεφτά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ