Δύσκολες ώρες για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Κινήσεις απόγνωσης από τον υπουργό ανάπτυξης

Must Read

Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα με το χαρτοφυλάκιο που έχει αναλάβει ο κύριος Γεωργιάδης στο υπουργείο ανάπτυξης. Ότι τουλάχιστον έχει απομείνει από αυτό.

Το Ελληνικό όχι μόνο δεν έχει μπουλντόζες, αλλά δεν έχει απομείνει ούτε σκεπάρνι. Οι επενδυτές που δεσμευόταν ότι θα φέρει, όχι μόνο δεν έρχονται αλλά επιδεικτικά στρέφονται ακόμα και στην Αλβανία, ακυρώνοντας υποτιθέμενες επενδύσεις που θα έκαναν σε ελληνικό έδαφος. Τώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης στέλνει πρόσκληση σε αλβανούς επενδυτές για να έρθουν στην Ελλάδα.

Αυτό μπορείς να το πεις και υποβάθμιση. Εάν δούμε το ιστορικό των δηλώσεων του υπουργού ανάπτυξης, πραγματικά καταλαβαίνουμε σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται, στην αγωνία του να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα.

Άδωνις αμερικάνοι επενδυτέςΣτην αρχή ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε να φέρει αμερικανούς επενδυτές. Δεν τα κατάφερε.

Αντώνης επενδυτές Γερμανοί ΕμιράταΈπειτα, προσπάθησε να φέρει επενδυτές από την Γερμανία και τα Εμιράτα.εντέλει αντί για Γερμανούς, ήρθαν κάτι αλβανοί του Κοσόβου με μία πτωχευμένη γερμανική εταιρία για να πάρουν τις επιδοτήσεις! Οι δε επενδυτές από τα Εμιράτα, προτίμησαν να πάνε να επενδύσουν στο Δυρράχιο της Αλβανίας!

Άδωνις Αλβανία επενδυτέςΕντέλει, ο υπουργός ανάπτυξης αποφάσισε να προκαλέσει επενδυτές από την Αλβανία, προκειμένου να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη στην Ελλάδα. Όχι, δεν είναι ανέκδοτο, είναι επίσημη πρόσκληση του Άδωνι Γεωργιάδη. Θυμίζοντας την αλήστου μνήμης παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά το 1991 στον Αλία, που ο Σαμαράς μιλούσε για επενδύσεις, και ο Αλία άνοιγε τις φυλακές και έστελνε εδώ βιαστές και μαχαιροβγάλτες.

Μην του μπουν μόνο τίποτα ιδέες και στραφεί στην βόρεια Συρία για να βρει επενδυτές. Αυτούς εκεί που έχουν θησαυρίσει από το λαθρεμπόριο πετρελαίου και δεν έχουν τι να κάνουν τα λεφτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This