Βασιλική Θάνου: «Δεν έχουμε κομματική ταμπέλα»

Must Read

«Δεν είναι νομικά και λογικά σωστό να υποστηρίζει κάποιος ότι επειδή ένας άνθρωπος πρόσφερε ως επιστήμονας σε κάποιο κυβερνητικό στέλεχος δείχνει την ταμπέλα του κομματικού προσώπου», υπογράμμισε η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, πρώην Πρωθυπουργός, πρώην νομική σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, στην ακρόαση των φορέων του πολυνομοσχεδίου στην Βουλή.

Η κ. Θάνου τόνισε ότι με τη διάταξη, η οποία θεσπίζει ασυμβίβαστο για την κατάληψη θέσης σε ανεξάρτητες αρχές προσώπων που έχουν υπηρετήσει σε πολιτικά πρόσωπα ή κόμματα, προκαλείται πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις υποθέσεις και το έργο της Επιτροπής Ανταγωνισμού. «Θα υπάρξει καθυστέρηση, αν αλλάξει η ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Έτσι πλήττεται η αρχή της αποτελεσματικότητας, άρα και το δημόσιο συμφέρον».

Μάλιστα, η κυρία Θάνου είπε ότι δεν εκφράζει μόνο την δική της ενόχληση, αλλά «την ιδιαίτερη ενόχληση όλων των μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

«Διαθέτουμε όλα τα προσόντα για τα καθήκοντά μας. Ουδείς αμφισβήτησε την αντικειμενικότητα και αμεροληψία μας», κατέληξε η κυρία Θάνου, ζητώντας να αποσυρθεί άμεσα η επίμαχη διάταξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This