Πυρετός ζυμώσεων: Πολυάσχολη η δεξιά πολυκατοικία

Η δεξιά αρένα

Must Read

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, καθώς οι επιλογές της κυβέρνησης σε πληθώρα ζητημάτων αλλά και οι ανησυχίες για τις εξελίξεις στα εθνικά ζητήματα δημιουργούν ένα συνεχώς αυξανόμενο κενό.

«Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων» θα ονομάζεται το νέο κόμμα από τον Γ. Τράγκα και τον Ν. Νικολόπουλο, που φαίνεται ότι σπεύδουν για να προλάβουν να κατοχυρώσουν τη θέση τους στην δεξιά αρένα της Ν.Δ. Την ανακοίνωση έκανε από τη ραδιοφωνική εκπομπή του ο Γιώργος Τράγκας, δίνοντας ένα σαφές άρωμα «5 αστεριών», καθώς απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ενταχθούν στην κίνηση της οποίας θα ηγηθεί, ανεξαρτήτως των παρελθόντων πολιτικών απόψεών τους.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος, απ’ ό,τι φαίνεται, αναλαμβάνει να στήσει το «οργανωτικό» του νέου κόμματος, προωθούν ένα αντισυστημικό προφίλ, τονίζοντας το προσωπικό κόστος που έχουν αναλάβει επί χρόνια για να διατηρήσουν την πολιτική ανεξαρτησία τους. Απευθύνονται καταπώς φαίνεται στο κενό εκπροσώπησης των «αγανακτισμένων», που το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά θορυβημένοι και από τα μέτρα διαχείρισης της πανδημίας και τους κινδύνους που αυτά μπορεί να κρύβουν για τις ατομικές ελευθερίες.

Την ίδια ώρα, οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος, οι οποίοι έχουν εδώ και καιρό ανακοινώσει τη συνεργασία των κομμάτων τους, Νέα Δεξιά και Δημιουργία Ξανά, για τις επόμενες εκλογές, υπενθύμισαν τις προγραμματικές αρχές πάνω στις οποίες γίνεται αυτή, δίνοντας 50 βασικές αρχές στις οποίες συμφωνούν στη δημοσιότητα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ για τη Δευτέρα έχουν προγραμματίσει και συνέντευξη Τύπου.

Από την αρχή της διατύπωσης των θέσεών τους πάντως, στην οποία τονίζουν ότι «είχαμε την αμυδρή ελπίδα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την παρέα των ‘αρίστων’, θα αποτολμούσε τις δομικές, θεσμικές μεταρρυθμίσεις, που χρειάζεται η χώρα, ‘σπάζοντας αβγά’» γίνεται σαφές ότι απευθύνονται σε ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος που έχουν απογοητευτεί από τη διαχείριση της εξουσίας από τη Ν.Δ.

Κοινό που αυξάνεται όσο οι μήνες περνούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This