Περί Εθνικής Οδού: «Τώρα άντε να την ανοίξετε που θα έχει πιάσει πάγο. Χάθηκαν τα εκχιονιστικά; Δεν έχουμε αλάτι;»

Τα ΜΜΕ «από το πρωί ως το βράδυ λιβανίζουν τον πρωθυπουργό, και τον εμφανίζουν ως Μωυσή»

Must Read

«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν με την κακοκαιρία «Μήδεια» και εξαπέλυσε βέλη για τις μάσκες, τα ΜΜΕ, αλλά και το νομοσχέδιο για τη ραδιοτηλεοπτική αγορά.

«Άκουσα για 150 τόνους αλάτι και δεν έκλεισε δρόμος στην Κοζάνη. Και εδώ με εντολή του κ. Χρυσοχοϊδη να κλείνει η εθνική οδός; Τι δουλειά έχει ο κ. Χρυσοχοϊδης να κλείνει την εθνική οδό; Τώρα άντε να την ανοίξετε την εθνική οδό που θα έχει πιάσει πάγο. Χάθηκαν τα εκχιονιστικά; Δεν έχουμε αλάτι; Ποτέ δεν κλείνει η εθνική οδός έξω από την Αθήνα», είπε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

Η κυβέρνηση, είπε ο κ. Μυλωνάκης, «έχει αποτύχει και στο μεταναστευτικό. Είδατε τι έγινε όταν πήγε ο κ. Μηταράκης στην Ορεστιάδα. Μένουν 100 κάτοικοι γέροι και εσείς πάτε να βάλετε 2.500 παράνομους μετανάστες στην πλάτη του ελληνικού στρατού στα σύνορα. Όχι, βέβαια. Και εκεί λάθος. Έχετε γεμίσει την Ελλάδα με ΚΥΤ και δεν ξέρουμε και πόσα ακόμα θα φτιάξετε».

Τα ίδια, όπως κατήγγειλε, κάνει η κυβέρνηση και στη διαχείριση της πανδημίας: «Τη μια λέτε όχι μάσκα, μετά ναι στη μάσκα. Ράψτε τις μάσκες έτσι, πλύντε τις, τώρα όχι μάσκα υφασμάτινη, βάλτε μάσκα ιατρική. Όχι μάσκα μονή, βάλτε μάσκα διπλή. Έχει εργοστάσιο κανένας σας, και θέλει να δώσει το στοκ στον ελληνικό λαό; Να μας πείτε. Να αλλάζω πέντε φορές την ημέρες διπλές μάσκες, να καταναλώσουμε το στόκ σας!», είπε ο κ. Μυλωνάκης ακόμα.

Τοποθετούμενος επί του νομοσχεδίου για τις οπτικοακουστικές υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις για τη ραδιοτηλεοπτική αγορά, ο κ. Μυλωνάκης παρατήρησε χαρακτηριστικά, πως «έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου και ακούω τα ίδια από κάθε κυβέρνηση. Η κάθε κυβέρνηση φτιάχνει στα μέτρα της τα ΜΜΕ».

Σχολιάζοντας δε, την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της ενημέρωσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης αναρωτήθηκε αν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ξεχάσει «τον κ. Καλογρίτσα και τα βοσκοτόπια του, αν έχουν ξεχάσει τον κ. Παππά που ήθελε να φτιάξει, σώνει καλά, δικό του κανάλι, και κάτι άλλους που μπαίνανε σφήνα και λέγανε δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης».

«Δεν υπάρχει ούτε πολυφωνία, ούτε παρουσίαση των θέσεων των κομμάτων, ούτε τίποτα. Είμαστε 1,5 χρόνο στη Βουλή και κανένας βουλευτής της Ελληνικής Λύσης δεν έχει προσκληθεί στην τηλεόραση. Ούτε το ΚΚΕ, λίγο το Κίνημα Αλλαγής για ξεκάρφωμα», είπε ο βουλευτής. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φέρνει σήμερα και νέες διατάξεις χαριστικού χαρακτήρα στους τηλεοπτικούς σταθμούς, που θα έπρεπε να προβάλλουν δωρεάν τα μηνύματα για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού και «από το πρωί ως το βράδυ λιβανίζουν τον πρωθυπουργό, και τον εμφανίζουν ως Μωυσή».

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης επανέλαβε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αποσύρει τη διάταξη του άρθρου 8 που αναφέρεται σε «εθνική μειονότητα. Ανοίγουμε τον ασκό του Αιόλου, που ο Ερντογάν λέει ότι θα κάνει ασκήσεις στο Αιγαίο, δυτικά της Λήμνου, Βόρεια και βορειοδυτικά της Χίου, στο δικό μας θαλάσσιο χώρο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This