«Θρασύδειλοι τραμπούκοι»: Το Μέγαρο Μαξίμου έβγαλε ανακοίνωση για την επίθεση στην πρώην εταιρεία της Μαρέβα

Επίθεση είχε γίνει και τον Φεβρουάριο του 2018

Must Read

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη σημειώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, στην επιχείρηση «Zeus+Dione» στου Ψυρρή την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν τον μηχανισμό στην πόρτα του κτιρίου, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Το συγκεκριμένο κτίριο, στην οδό Τάκη 6 στου Ψυρρή είχε γίνει πάλι στόχος εμπρηστικής επίθεσης τον Φεβρουάριο του 2018. Επίθεση που είχε αναλάβει «Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών».

Για θρασύδειλους τραμπούκους κάνει λόγο το πρωθυπουργικό γραφείο, μετά την επίθεση στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione.

Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This